Διεθνή

Γεννηθήκαμε Ορθόδοξοι δεν θα πεθάνουμε Ουνίτες, υβρίδια.. Μόνο Ουνίτες Έλληνες θα πολεμήσουν τη Ρωσία…Λουκασένκο: Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Mε όποιο κόστος, πρέπει να διατηρήσουμε το κέντρο του πολιτισμού μας, το κέντρο της Ορθοδοξίας μας!

Μόνο Ουνίτες Έλληνες θα πολεμήσουν τη Ρωσία..Kι εύχομαι τέτοιοι να μην υπάρχουν…….

Γεννηθήκαμε Ορθόδοξοι δεν θα πεθάνουμε Ουνίτες, υβρίδια.. Μόνο Ουνίτες Έλληνες θα πολεμήσουν τη Ρωσία…

Λουκασένκο: Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Mε όποιο κόστος, πρέπει να διατηρήσουμε το κέντρο του πολιτισμού μας, το κέντρο της Ορθοδοξίας μας. Τα εδάφη, που σήμερα βρίσκονται εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας!

Ο Λουκασένκο στη χριστουγεννιάτικη ομιλία του σήμερα σε ναό με συνωστισμό και χωρίς μάσκες και γεωμετρικές αποστάσεις δηλ. με καθαρά Ορθόδοξο τυπικό και όχι το dark σκηνικό υποταγής στους ναούς που μας επέβαλε εδώ και 2 χρόνια η Δύση: φέτος θα είναι η χρονιά των ενώσεων των κρατών. Πρέπει να ενωθούμε με τους αδελφούς μας: Ρωσία, Καζακστάν και Ουκρανία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε πίσω την Ουκρανία

«Το Καζακστάν είναι μια απόπειρα επίθεσης στα μετασοβιετικά κράτη περιμετρικά της Ρωσίας. Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά: εάν η Ρωσία καταρρεύσει, τότε ούτε θα καταλάβουμε καν, πού θα βρεθούμε. (σσ αυτό ισχύει κι για Ελλάδα) Απλώς θα περάσουν από πάνω μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ-Νόβοστι».

«Θα μας αλέσουν στις μυλόπετρες και θα μας φτύσουν», αν δεν αντιδράσουμε είπε ο ηγέτης της Λευκορωσίας.

ήδη Κροάτες Ουστάσι πολεμούν τους Ρώσους στην Ουκρανία..

To μήνυμα χθες του ΥΠΕΞ ΗΠΑ προς ουκρανικό λαό μέσα από ορθόδοξο ναό είναι ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση της Ουνίας..Κολακεύει τους Ουκρανούς για το κουράγιο και την αποφασιστικότητα τους που ενέπνευσαν την οικουμένη κλπ

dimpenews.com

Back to top button