breaking newsΔιεθνή

Τέξας: Αστυνομικοί σταμάτησαν οικογένεια για έλεγχο, τους πέρασαν χειροπέδες και μετά τους ζήτησαν συγγνώμη

«Άνοιξε την πόρτα σου αυτοκινήτου και βγες έξω»! Με επιτακτική φωνή μία αστυνομικός σταματά αυτοκίνητο αφροαμερικανών στο Τέξας των ΗΠΑ και ζητά από την οδηγό να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του Τέξας με παρατεταμένα τα όπλα ζητούν από τους επιβάτες να κατέβουν επίσης από το όχημα και τους ζητούν να παραδώσουν τα όπλα που κρύβουν. Η οικογένεια υπακούει σαστισμένη.

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο, έχουν την πληροφορία πως πρόκειται για επικίνδυνους και οπλισμένους κακοποιούς.

«Επιβάτες του αυτοκινήτου, τα χέρια έξω από το όχημα. Ξέρουμε ότι υπάρχει ένα όπλο εκεί μέσα. Αν το αγγίξετε ίσως δεχθείτε πυρά».

Μάταια η οδηγός προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι έχουν κάνει λάθος…Ωστόσο, λίγο αργότερα έρχεται η ενημέρωση από τα κεντρικά ότι έχουν κάνει λάθος. Έψαχναν αυτοκίνητο από την Αριζόνα, όχι από το Άρκανσο.

«Φαίνεται ότι έχω κάνει λάθος. Έψαξα την πινακίδα με τα αρχικά πολιτείας ΑΖ για Αριζόνα αντί για AR, αυτό συνέβη. Έκανα λάθος. Συγγνώμη αδερφέ», είπε η αστυνομικός.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η Ντιμίτρια Χερντ με τον σύζυγό της στη θέση του συνοδηγού και τον γιο της, μαθητή της έκτης δημοτικού μαζί με τον ανιψιό της, στο πίσω κάθισμα.

Η Χερντ και ο γιος της βγήκαν από το όχημα και τους πέρασαν χειροπέδες.

Αφού ηρέμησαν τα πράγματα, ο σύζυγος της Χερντ ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι φοβόταν για τη ζωή του γιου του.

Μόλις ο σύζυγος άκουσε τις εξηγήσεις της αστυνομικού, της είπε: «Όμως όλο αυτό θα μπορούσε να είχε πάει πολύ στραβά για εμάς».

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Φρίσκο του Τέξας ζήτησε συγγνώμη με γραπτή δήλωση, σημειώνοντας ότι το τμήμα αναλαμβάνει την ευθύνη.

πηγή newsit.gr

 

Back to top button