Διεθνή

Με συνοπτικές διαδικασίες ακούσιος εγκλεισμός σε Ψυχιατρείο του 19χρονου φοιτητή που στόλισε.. μ’ αυγό τον Μακρόν!

Ο 19χρονος φοιτητής που στόλισε μ΄ένα αυγό τον Μακρόν στη Λιόν μπουντρουμιάστηκε σε Ψυχιατρείο με συνοπτικές διαδικασίες. Αρχικά τοποθετήθηκε σε προσωρινή κράτηση κι εν τέλει οδηγήθηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ανέφερε την Τρίτη η εισαγγελία της Lyon. Αυτή απόφαση ελήφθη μετά από ψυχιατρική εξέταση « που συμπέρανε ότι είχε σύγχυση-κατάργηση διάκριση κι έχρηζε ακούσιου εγκλεισμού σε νοσοκομείο »,διευκρινίζει το ανακοινωθέν. Οδηγήθηκε στο νοσοκομειακό κέντρο του Vinatier.

Ο Μακρόν είχε πει στους άνδρες της ασφάλειας του κατά το συμβάν ότι ”μετά θα πάω να τον βρω” αλλά ουδέποτε συνάντησε τελικά το νεαρό εξεγερμένο Γάλλο που φωνάζοντας ”Ζήτω η Επανάσταση” του εκσφενδόνισε ένα αυγό.

Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για ψυχιατρικό ιστορικό του ατόμου. Επίσης δεν είναι η α φορά που το καθεστώς διατάζει ακούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο αντιφρονούντα. Την ίδια τακτική δηλ. ακούσιο εγκλεισμό σε Ψυχιατρείο ακολούθησε και κατά του Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του κ. Fourtillan!

dimpenews.com

Back to top button