Διεθνή

Και η Χεζμπολά από το Λίβανο σφυροκόπησε ισραηλινές θέσεις. Και αναφορές ότι Παλαιστίνιοι μαχητές εισβάλουν στο Ισραήλ από τα σύνορα Ιορδανίας. ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ..;

Η Χεζμπολά δημοσίευσε μια δήλωση σήμερα το πρωί της Κυριακής στην οποία ανακοίνωσε ότι «οι ομάδες του μαρτυρικού διοικητή Al-Hajj επιτέθηκαν σε 3 τοποθεσίες της σιωνιστικής κατοχής στην κατεχόμενη ζώνη των λιβανέζικων αγροκτημάτων της Chebaa. με μεγάλο αριθμό βλημάτων πυροβολικού και κατευθυνόμενων βλημάτων. » Τόνισε ότι «οι τοποθεσίες επηρεάστηκαν άμεσα».

Επίθεση με ρουκέτες και όλμους εναντίον των αγροκτημάτων Shebaa και βάσης του ισραηλινού στρατού στο βόρειο Ισραήλ, τα αγροκτήματα διεκδικούνται από τον Λίβανο. Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις με ρουκέτες και πυροβολικό στις «κατεχόμενες από το Ισραήλ φάρμες Shebaa»

Και αναφορές ότι Παλαιστίνιοι μαχητές εισβάλουν στο Ισραήλ από τα σύνορα Ιορδανίας.

300 Iσραηλινοί σκοτώθηκαν άγνωστος αριθμός αγνοουμένων και αιχμαλώτων σε μια μέρα. Εκατοντάδες στρατιωτικούς κρατούν μέσα στα τούνελ αιχμαλώτους ισχυρίζονται οι Παλαιστινιακές οργανώσεις..Γενική επιστράτευση στο Ισραήλ.

dimpenews.com

Back to top button