breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι Γονείς της Greta εμφανίστηκαν στην Antifa Gear και συγκέντρωσαν κεφάλαια για την οργάνωση ”αντιφα” στην Ευρώπη

Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν από την σουηδική” κλιματολογική ακτιβίστρια Greta Thunberg” που φορούσε ένα πουκάμισο που συνδέεται με την Antifa, αρνήθηκε οποιονδήποτε δεσμό με την βίαιη αριστερή ομάδα διαμαρτυρίας.

“Χθες δημοσίευσα μια φωτογραφία που φορούσε ένα δαντελωτό μπλουζάκι που λέει ότι είμαι ενάντια στον φασισμό”, έστειλε tweeted τον Ιούλιο. “Αυτό το μπλουζάκι μπορεί προφανώς σε μερικούς να συνδεθεί με ένα βίαιο κίνημα. Δεν υποστηρίζω καμία μορφή βίας και για να αποφύγω παρεξηγήσεις έχω διαγράψει τη θέση. Και φυσικά είμαι ενάντια στον φασισμό. “

Η Thunberg συνέχισε να επικρίνει τους δράστες της, ισχυριζόμενος ότι το πουκάμισο ήταν αβλαβές, “μπορεί να αγοραστεί οπουδήποτε” και συνδέεται μόνο με βία “σύμφωνα με μερικούς”.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, εμφανίστηκαν φωτογραφίες με τους γονείς της, τον Svante Thunberg και την Malena Ernman, φορώντας ακριβώς το ίδιο t-shirt, ρίχνοντας την όλη εξήγησή της υπό αμφισβήτηση.

Η ενδυμασία ώθησε τους συντηρητικούς, συμπεριλαμβανομένου του Charlie Kirk του Turning Point των ΗΠΑ, να ρωτήσουν γιατί το Κογκρέσο θα επιτρέψει στους pro-Antifa teen να διαλέξουν τις ΗΠΑ

“Έχει φανεί ότι φορούσε ρούχα pro-ANTIFA και συγκέντρωσε χρήματα για αιτίες της ΑΝΤΙΦΑ στην Ευρώπη”, χρεώνει ο Κίρκ.

“Αυτός είναι ο μάρτυρας των Δημοκρατικών, ένας υποστηρικτής της εγχώριας τρομοκρατίας;”

Ο υποστηρικτής Trump Terrence K. Williams αμφισβήτησε επίσης γιατί οι γονείς της Thunberg της επιτρέπουν να φορούν ρούχα που σχετίζονται με Antifa, η οποία έχει αντιμετωπίσει τις εκκλήσεις των μελών του Κογκρέσου για να χαρακτηριστεί μια εγχώρια τρομοκρατική ομάδα.

Η Greta Thunberg έχει συγκεντρώσει κεφάλαια για την οργάνωση υποστήριξης της Antifa

Το σουηδικό κλίμα, Greta Thunberg, έχει καταγράψει ένα τραγούδι μαζί με το συγκρότημα The 1975. Σε ένα tweet υπόσχεται ότι όλα τα έσοδα από την ηχογράφηση θα πάνε στην άκρα αριστερή περιβαλλοντική οργάνωση, Extingction Rebellion.

Τον Απρίλιο, οι φονταμενταλιστές περιβαλλοντολόγοι προκάλεσαν προβλήματα στους δρόμους του Λονδίνου. Επιπλέον, το Σουηδικό Σουηδικό αντιπρόσωπο, το οποίο είχε την υποστήριξη, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για τις εξεγέρσεις του Γκέτεμποργκ το 2001.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν η Greta Thunberg φορούσε ένα αριστερό υποστηρικτικό T-shirt, το οποίο προκάλεσε θόρυβο σε όλη τη Σουηδία. Τώρα, ο εναλλακτικός ιστοχώρος ειδήσεων Samhällsnytt έσκαψε λίγο βαθύτερα για να μάθετε περισσότερα για το γιατί η Greta Thunberg παρουσιάζει το μπλουζάκι της, το οποίο είναι ένα αντίγραφο του λογοτύπου Converse All Stars, εκτός από το κείμενο που λέει “Antifascist All Stars” .

Αποδεικνύεται ότι, μαζί με τη μπάντα”  1975”, η Greta Thunberg κηρύττει το τέλος του κόσμου , όπου δηλώνει ότι όλες οι λύσεις για την κλιματική κρίση απέτυχαν.

Tweeting χρήματα για Εξέγερση εξαφάνισης

Μετά την καταγραφή του τραγουδιού, η Greta Thunberg έγραψε στο tweet: “Νέο κομμάτι από το @ the1975 από σήμερα και είμαι σε αυτό! Τόσο χαρούμενη που συνεργάζομαι με αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους. Όλα τα εισοδήματά μας από το κομμάτι με τίτλο Το 1975 – το οποίο θα είναι το κομμάτι ανοίγματος στο επερχόμενο άλμπουμ τους – θα περάσουν στο #ExtincionRebellion Time to Rebel! “

Η ομάδα περιβαλλοντικών ακτιβιστών Η Εξέγερση Εξαπάτησης προκάλεσε χάος σε όλο τον κόσμο , ιδίως στους δρόμους του Λονδίνου την άνοιξη, και ξεκίνησε μια δεύτερη προσπάθεια τον Ιούνιο για να κλείσει το κεφάλαιο τις σημαντικότερες λειτουργίες της.

Η ομάδα σχεδιάζει επίσης να κλείσει το αεροδρόμιο του Heathrow αυτό το φθινόπωρο , με τη βοήθεια ανησυχητικών αεροσκαφών.

Πρόσωπο της Σουηδίας που καταδικάστηκε για ταραχές

Το σουηδικό τμήμα της εξέγερσης εξαφάνισης οδηγείται από τον αριστερό ακτιβιστή Jonathan Pye, ο οποίος συμμετείχε στις εξεγέρσεις του Γκέτεμποργκ του 2001 , όταν η πόλη κάτω από την πόλη έγινε πεδίο μάχης αφού οι αριστερές εξτρεμιστές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ George W Bush κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ στην πόλη.

Ο Jonathan Pye καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, αφού ήταν ένας από τους εκφοβιστές που έριξαν τούβλα και πέτρες στην Αστυνομία και έβαλαν έπιπλα εστιατορίου στη φωτιά στον κεντρικό δρόμο του Γκέτεμποργκ Kungsportsavenyn.

“Η δολοφονία δεν αξίζει τον κόπο”

Τότε, ο Pye ήταν ενεργό μέλος του AFA, ενός σουηδικού τμήματος Antifa. Δεν εξέφρασε τη λύπη του για κάποια από τις πράξεις του, δήλωσε στο ραδιόφωνο Sveriges το 2006 .

Επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί συνειδητά τη βία ως εργαλείο στον πολιτικό αγώνα. “Αν διαπράξω πράξεις βίας είναι σαν ένα παιχνίδι σκακιού. Τότε σκέφτομαι ψυχρά και τακτικά “, είπε στη συνέντευξη. Δεν είχε το μυαλό να επιτεθεί στους αστυνομικούς με τούβλα και πέτρες. Ο Pye δήλωσε επίσης ότι θα μπορούσε να εξετάσει τη δολοφονία – αν ήταν σκόπιμο.

“Δεν θα άξιζε προς το παρόν, όχι για ηθικούς λόγους, κυρίως πρακτική”, είπε ο Jonathan Pye.

Το τιτίβισμα της Greta Thunberg έχει πλέον σβηστεί και η εικόνα της είναι ότι φορούσε το αριστερό φερμουάρ, καθώς ούτε η ίδια ούτε η μητέρα της είπαν ότι γνώριζαν τις εξτρεμιστικές συνδέσεις.

Πηγές: InfoWars.com ; Twitter.com

Back to top button