breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Fox News: Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό από το δεύτερο εξάμηνο του 2023;

Υπάρχει μια στρατιωτική τακτική πολέμου που λέει: Όταν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη και σφοδρή επίθεση σε έναν εξελισσόμενο πόλεμο, προσποιήσου νωρίτερα ότι υποχωρείς και έτσι αυτός που έχεις σκοπό να επιτεθείς θα χαλαρώσει τις άμυνες του πιστεύοντας πως τελείωσε ο πόλεμος και εκεί επάνω στην χαλάρωση του, κάνε του επίθεση με όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις χωρίς έλεος!
 
Τι ψήφισε η επιτροπή CDC;
 
Στις 20 Οκτωβρίου, η συμβουλευτική επιτροπή του CDC ψήφισε υπέρ της προσθήκης  για την προώθηση των εμβολίων κατά του COVID-19 στα προγράμματα εμβολιασμού παιδιών και ενηλίκων για το 2023, δήλωσε η Kate Grusich, εκπρόσωπος του CDC, πριν από την ψηφοφορία.
Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, σχολίασε, γράφοντας στο Twitter : «Το CDC πρόκειται να προσθέσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, το οποίο θα καθιστούσε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο».
 
Ο  παρουσιαστής το συγκεκριμένο θέμα το συζήτησε επίσης και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής στις 18 Οκτωβρίου και αναφέρθηκε πως υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο με ορόσημο το 2023 για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλο τον πλανήτη. Όσοι αρνούνται το εμβόλιο δεν θα τους κυνηγήσει κανείς με την σύριγγα στο χέρι, αλλά πλέον όποιος δεν θα έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν θα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει, να κάνει μια οικονομική συναλλαγή, να μετακινηθεί ελεύθερα και γενικά θα αποκοπεί από την κοινωνία. Μάλιστα γίνεται λόγος πως οι νέες βιομετρικές ταυτότητες θα συνδυάζονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 
Γεγονός που ενισχύει το σενάριο του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού από το 2023 είναι οι αποφάσεις που έλαβαν χώρα στους G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας όσων αφορά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
 
Η αντίθετη φωνή είπε στο PolitiFacti ότι είναι όλα ψέματα και πως η ψήφος της επιτροπής για τη συμπερίληψη των εμβολίων κατά του COVID-19 στο πρόγραμμα ρουτίνας εμβολιασμού του CDC είναι απλώς μια σύσταση για το ποια εμβόλια πρέπει να χορηγούνται. Δεν είναι εντολή.
Παρόλο που οι παγκόσμιοι κρατικοί αξιωματούχοι λαμβάνουν υπόψη τις συστάσεις της επιτροπής του CDC κατά τον καθορισμό των αποφάσεων τους, οι ειδικοί είπαν ότι κανένα κράτος δεν ακολουθεί κατά γράμματα τις συστάσεις του CDC. 
Οι συστάσεις της συμβουλευτικής επιτροπής έχουν επιρροή, αλλά δεν είναι καθοριστικές, δήλωσε ο Ντόριτ Ράις, εμπειρογνώμονας στις εντολές εμβολίων στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Κολλέγιο Νομικής Χάστινγκ. 
Το CDC αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Carlson, κάνοντας retweet και προσθέτει: «Τα κράτη θεσπίζουν τα υποχρεωτικά εμβόλια σε ενήλικες και παιδιά και όχι το ACIP ή το CDC.
crime-study
Back to top button