Διεθνή

24χρονος φοιτητής Ιατρικής πέθανε στη Γαλλία από θρόμβωση 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca!!!!!!

Μέχρι τώρα στη Γαλλία οι φοιτητές πηδούσαν στο κενό από τις φοιτητικές εστίες ή βρίσκονταν κρεμασμένοι στα δωμάτια τους λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού τους αφού τα πανεπιστήμια είναι σε παρατεταμένο κλείσιμο. Τώρα τους βρίσκουν νεκρούς μετά τον εμβολιασμό..Ένας 24χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός σπίτι του 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca . Μια δικαστική έρευνα άνοιξε οι υγειονομικές αρχές μελετούν την περίπτωση.(σσ Δεν λυγίζουν ούτε μπροστά σε πτώματα νεαρών ατόμων) «Σε αυτό το στάδιο τίποτα δεν επιτρέπει να συσχετίσουμε το θάνατο με τον εμβολιασμό », αναφέρει στερεότυπα ο εκπρόσωπος τύπου Εθνικής υπηρεσίας Ασφάλειας των Φαρμάκων (ANSM).( σσ.ίσως είναι η α΄περίπτωση στα ιατρικά χρονικά που εμβολιασμός οποιουδήποτε τύπου δεν συσχετίστηκε με θάνατο, παρ΄ότι στην περίπτωση αυτών των πειραματικών εμβολίων υπήρξαν χιλιάδες θάνατοι κάποιοι κι ακαριαίοι)

Στο διαμέρισμα του φοιτητή (σσ.που έπεσε θύμα εκβιασμού από τις πανεπιστημιακές αρχές που κάλεσαν τους φοιτητές τις τελευταίες μέρες να εμβολιαστούν αν θέλουν να ξαναδούν αμφιθέατρα) που το κατείχε μόνος του οι αστυνομικές αρχές βρήκαν ένα ντοκουμέντο που πιστοποιούσε ότι ο φοιτητής που ήταν το 6ο έτος Ιατρικής κι interne στο CHU εμβολιάστηκε με AstraZeneca στις 8 Μάρτη. ( σσ.το πειστήριο)Η εισαγγελία της Nantes άνοιξε μια έρευνα για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου κι διέταξε μια αυτοψία. Η έκθεση αναφέρει (σστο κλασικό σύμπτωμα παρενέργεια εμβολίου της Οξφόρδης που την καλύπτουν και δίνουν μόνο την ονομασία AstraZeneca) «μια εσωτερική αιμορραγία που προήλθε από μια θρόμβωση », σύμφωνα με πηγή κοντά στην υπόθεση. άλλες αναλύσεις είναι σ΄εξέλιξη.

« Ο αδερφός μου ήταν σε τέλεια υγεία »

Ο μεγάλος του αδερφός μίλησε στον Anthony το θύμα τηλεφωνικά την προηγούμενη. « Είχε πόνο στο στομάχι, αλλά δεν παραπονέθηκε, δεν ήταν το στυλ του. Ωστόσο, είχε αποφασίσει να πάει να δει τον γιατρό του την Πέμπτη το απόγευμα. Δεν πρόλαβε βρέθηκε νεκρός νωρίς μέσα στη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη. »

Η οικογένεια « θέτει ερωτήματα γύρω από το εμβόλιο.Είναι αναπόφευκτο, επιμένει ο μεγαλύτερος αδερφός. Επειδή ο αδερφός μου, πέρα ​​από το να είναι λαμπρός, φρόντιζε τον εαυτό του.Ήταν προσεκτικός στο τι έτρωγε, έκανε σπορ. Πάνω απ ‘όλα, δεν είχε ιατρικό ιστορικό, καμία ασθένεια, τίποτα. Ήταν σε τέλεια υγεία. Έτσι, αυτό το εμβόλιο είναι το μόνο κλαδί που μπορούμε να κρατηθούμε για να καταλάβουμε τι συνέβη. »

« Η περίπτωση είναι σε κλινική διερεύνηση σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της(ANSM). Σε αυτό το σημείο,τίποτα δεν επιτρέπει να συσχετίσουμε το θάνατο και τον εμβολιασμό. Αυτή η περίπτωση θανάτου αποτελεί αντικείμενο διεξοδικής κλινικής έρευνας από τα περιφερειακά κέντρα φαρμακοεπαγρύπνησης ». Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση ANSM, που δημοσιεύθηκε στις 19 Μαρτίου, έχουν υπάρξει 13 περιπτώσεις θρομβοεμβολικών επεισοδίων στη Γαλλία (για περισσότερες από 1.041.000 ενέσεις εμβολίου). Όλοι οι ασθενείς αναρρώνουν.(σσ.Αυτά είναι τα περιστατικά που δηλώνονται)ouest-france.22/3/21

dimpenews.com

Back to top button