breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το British Medical κατακρεουργεί τα εμβόλια της Pfizer, Moderna και AstraZeneca. Ποιος μιλάει για αυτό; Κανείς ! ! !

Τι μπορεί να συμβαίνει -εκτός από τα κερδοσκοπικά “παιχνίδια με τα τεράστια κέρδη στα χρηματιστήρια, με “ειδήσεις” που διαχέουν τα ΜΜΕ και κυβερνήσεις πλασιέ των διάφορων εμβολίων-, όταν το έγκυρο επιστημονικό “British Medical Journal” θέτει τους επιστημονικούς όρους παραγωγής εμβολίων, επισημαίνει την αδιαφάνεια κι επικινδυνότητα των εμβολίων, που προσπαθούν ν’ αποκτήσουν “κυβερνήσεις-πελάτες”;

 

Η Ιταλίδα γιατρός Dr. Barbara Balanzoni, στο βίντεο -δημοσιοποιείται στο τέλος της ανάρτησης- με τίτλο “Il British Medical Journal massacra Pfizer, Moderna e AstraZeneca.Chi ne parla? Nessuno” (Το British Medical Journal κατακρεουργεί Pfizer, Moderna και AstraZeneca. Ποιος μιλάει για αυτό; Κανείς), σημείο προς σημείο επισημαίνει όσα…

δημοσιοποιήθηκαν στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όλες τις πτυχές επικινδυνότητας των τριών αναφερομένων εμβολίων, την αδιαφάνεια και φυσικά αναφέρεται στους “γύπες “επιστήμονες’ με μόνιμο στασίδι στα ιταλικά ΜΜΕ” που αποσιωπούν και κρύβουν τι συμβαίνει στην κούρσα των εμβολίων.

“British Medical Journal”, “Covid-19: Vaccine trials need more transparency to enable scrutiny and earn public trust, say experts” (Covid-19: Οι δοκιμές εμβολίων χρειάζονται περισσότερη διαφάνεια για να επιτρέψουν τον έλεγχο και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού, λένε οι ειδικοί). Αλήθεια, ανάμεσα στους Έλληνες κι Ελληνίδες γιατρούς μας, τους πανεπιστημιακούς που συνωστίζονται από τα ξημερώματα ως τα μεσάνυχτα στα τηλεοπτικά παράθυρα, δεν υπάρχουν κάποιοι που να γνωρίζουν την αγγλική, ή ιταλική γλώσσα;

Κατηγορηματική είναι η ηγεσία των γιατρών κι η κυβέρνηση, για την ασφάλεια του εμβολίου που έχουν παραγγείλει.

Μάλιστα, χθες η ανώτατη ηγέτης ΟΛΩΝ των γιατρών Αθήνας-Πειραιά κα. Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), δήλωσε στο “Mega”: “Ασφαλές το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, πρέπει να το κάνουμε όλοι. Την ανάγκη να κάνουν όλοι το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, ανεξαρτήτως ηλικίας…”.

Δεν διαθέτουμε το επιστημονικό κύρος και φυσικά τις επιστημονικές-ιατρικές γνώσεις της κυρίας προέδρου και δεν γνωρίζουμε αν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

Όμως, αν βρει χρόνο μεταξύ των εμφανίσεων της στα στασίδια των ΜΜΕ κι επειδή αποφοίτησε σε ιατρική σχολή της Ιταλίας (συνεπώς πρέπει να έχει γνώση της ιταλικής γλώσσας), ας σταθεί στην ανάλυση της συναδέλφου της Dr. Barbara Balanzoni, για το έγκυρο “British Medical Journal”, ώστε να παραθέσει τη δική της κατηγορηματική διαφορετική άποψη “Ασφαλές το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, πρέπει να το κάνουμε όλοι” και να την τεκμηριώσει.

Dr. Barbara Balanzoni… “Il British Medical Journal massacra Pfizer, Moderna e AstraZeneca.Chi ne parla? Nessuno” (Το British Medical Journal κατακρεουργεί Pfizer, Moderna και AstraZeneca. Ποιος μιλάει για αυτό; Κανείς)

πηγη 

Back to top button