breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

TOP SECRET: μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Moderna έστειλε ένα εμβόλιο κατά του cocid19 σ΄ένα Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας κάποιες εβδομάδες πριν την πανδημία!!!

Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η Moderna έστειλε εμβόλιο κορωναϊού στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας εβδομάδες πριν από την πανδημία.

Μια συμφωνία εμπιστευτικότητας δείχνει ότι εν δυνάμει υποψήφια εμβόλια κορωναϊού μεταφέρθηκαν από τη Moderna στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας το 2019, δεκαεννέα ημέρες πριν από την επίσημη εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Η συμφωνία εμπιστευτικότητας (βλ. Παρακάτω) αναφέρει ότι οι προμηθευτές Moderna και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) συμφώνησαν να μεταφέρουν “υποψήφια εμβόλια mRNA coronavirus” που αναπτύχθηκαν από κοινού από την NIAID και τη Moderna σε δικαιούχους στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα στο Chapel Hill στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

Η συμφωνία μεταφοράς υλικού υπογράφηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 από τον Ralph Baric, PhD, στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill και στη συνέχεια υπογράφηκε από την Jacqueline Quay, διευθύντρια υποστήριξης αδειών και καινοτομίας στο «Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας” στις 16 Δεκεμβρίου, 2019.

Des documents secrets révèlent que Moderna a envoyé un vaccin contre le coronavirus à une université de Caroline du Nord quelques semaines avant la pandémie

Η συμφωνία υπογράφηκε επίσης από δύο εκπροσώπους της NIAID, συμπεριλαμβανομένης της Amy F. Petrik PhD, ειδικού μεταφοράς τεχνολογίας που υπέγραψε τη συμφωνία στις 12 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:05 π.μ.

Ο άλλος υπογράφων ήταν ο Barney Graham MD PhD, ερευνητής του NIAID, αλλά η υπογραφή του δεν είχε ημερομηνία.

Οι τελευταίοι που υπέγραψαν τη συμφωνία είναι ο Sunny Himansu, ερευνητής της Moderna και ο Shaun Ryan, αναπληρωτής γενικός σύμβουλος της Moderna. Οι δύο υπογραφές έπεσαν στις 17 Δεκεμβρίου 2019.

Όλες αυτές οι υπογραφές έγιναν πριν από οποιαδήποτε γνώση της εμφάνισης του νέου κορωναϊού. Μόλις στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έλαβε γνώση μιας ύποπτης ομάδας κρουσμάτων ιογενούς πνευμονίας στο Wuhan της Κίνας.

Αλλά ακόμη και τότε, δεν καθόρισε ότι ένας νέος κορωναϊός ήταν η αιτία, δηλώνοντας ότι η πνευμονία ήταν «άγνωστης προέλευσης».

Μόλις στις 9 Ιανουαρίου 2020, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι οι κινεζικές αρχές είχαν αποφασίσει ότι η επιδημία οφειλόταν σε ένα νέο κορωναϊό, αργότερα γνωστό ως SARS-CoV-2, και ότι η ασθένεια που προέκυψε ονομάστηκε COVID-19.

Γιατί, λοιπόν, το υποψήφιο εμβόλιο mRNA κορωναϊού που αναπτύχθηκε από τη Moderna μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις 12 Δεκεμβρίου 2019;

Ίσως η Moderna και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων να επιθυμούν να εξηγηθούν στο δικαστήριο;

Οι βουλευτές των ΗΠΑ έχουν ήδη εισαγάγει το Fire Fauci Act σε μια προσπάθεια να απολύσουν τον Dr.Anthony Fauci για παραπληροφόρηση σχετικά με το COVID-19 και για την κάλυψη της προέλευσης του ιού.

Το Fire Fauci Act θα μειώσει το μισθό του Fauci στο μηδέν και θα απαιτήσει επιβεβαίωση από τη Γερουσία για να εξασφαλίσει τη θέση του.

Σε μια άλλη σημαντική εξέλιξη, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, οι καναδικές αρχές δημοσίευσαν λογοκρισμένα έγγραφα σχετικά με τους θανατηφόρους ιούς που είχαν υποκλαπεί από το Winnipeg στο εργαστήριο Wuhan.

Το GreatGameIndia ήταν το πρώτο που ανέφερε την ιστορία της κινεζικής κατασκοπείας τον Ιανουάριο του 2020, για την οποία στοχευθήκαμε ενεργά από τον πόλεμο προπαγάνδας του ΝΑΤΟ – το Ατλαντικό Συμβούλιο.cielvoile 23/6/21

dimpenews.com

Back to top button