Ελλάδα

Μovο 44,654,000 ευpώ η παpαγγελιά 2,290,000 δoσεων τωv εμβoλiων για τov Σεπτεμβριo ! ! !

ΟΙ ΜΙΖΕΣ πέσανε η κυβέρνηση στις 13/5 ενέκρινε την παραγγελία 2,290,000 δόσεων του εμβολίου της Pfizer αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 44,654,000 ευρώ! Ήτοι 19,5 ευρώ η δόση…Πειράματα στους Έλληνες. Η κυβέρνηση αφού πρώτα φρόντισε να αγοράσει μία mega-παρτίδα εμβολίων από Pfizer-BioNΤech αξίας 44 εκατ. ευρώ εν συνεχεία ανακοίνωσε 4η και 5η δόση !!! εμβολιασμού «για όλους» διαμέσου του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα….Άλλο ένα bonus στον Α.Μπουρλά, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer και συνέχιση των πειραμάτων πάνω στους Έλληνες με κυβερνητική εντολή. 

Την ίδια στιγμή που έχει αποκαλυφτεί εκ των αποτελεσμάτων ότι τα εμβόλια αυτά είναι αναποτελεσματικά και κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι επιπτώσεις τους για την ανθρώπινη υγεία. Σημειώνεται ότι όπως είπε σήμερα και η Μίνα Γκάγκα εμβολιασμό θα πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο και αυτός που έχει ήδη προχωρήσει σε 4η δόση. Δηλαδή θα κάνει 5η δόση.

Σε μία αποκάλυψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παύλος Πολάκης λίγες ώρες μετά την δήλωση του Θάνου Πλεύρη που ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει επιβολή τέταρτης δόσης στον γενικό πληθυσμό από Σεπτέμβριο.

Έγγραφα τα οποία παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης, δείχνουν ότι η κυβέρνηση στις 13/5 ενέκρινε την παραγγελία 2,290,000 δόσεων του εμβολίου της Pfizer αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 44,654,000 ευρώ!

Ήτοι 19,5 ευρώ η δόση…

πηγη

Back to top button