Ελλάδα

Πnγε στα Eμιρατα ο Γκαvτεμnς, πεθαvε ο Eμιρnς και…σε λiγo παει HΠA στov Mπαιvτεv ! ! !

Ειναι ο καλυτερος εκτελεστης…

Σκοτωνει με την παρουσια του και την ευχη του σιγουρα…

Και ύστερα λένε τον κόσμο παράξενο που λέει το Μητσοτακέικο γκαντεμόσογο! Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η χώρα θρηνεί τον χαμό του προέδρου της και εμίρη του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν.

Ο εμίρης που έγινε αρχηγός κράτους στις 3 Νοεμβρίου 2004, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε ηλικία 74 ετών, όπως μεταδίδει το επίσημο κρατικό πρακτορείο της χώρας, WAM.

«Το υπουργείο Προεδρικών Υποθέσεων συλλυπάται τον λαό των ΗΑΕ, το αραβικό και ισλαμικό έθνος και τον κόσμο για τον θάνατο της Αυτού Υψηλότητος Σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν, του προέδρου των ΗΑΕ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την περασμένη Δευτέρα, ο εμίρης είχε καλωσορίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τους δυο τους να συζητούν για διεύρυνση της συνεργασίας των δύο χωρών.

Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός τον προσκάλεσε στην Ελλάδα και ευχήθηκε να καταφέρει να τον επισκεφθεί στην γενέτειρά του τα Χανιά της Κρήτης. Ο εμίρης ωστόσο δεν πρόλαβε… «Ελπίζω σύντομα να σας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτείτε και το νησί μου, την Κρήτη, για να ανανεώσουμε ακόμα μία φορά αυτούς τους δεσμούς ισχυρής φιλίας που χτίζουμε μεταξύ μας» του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.πηγη 

Back to top button