Ελλάδα

ΣΤlΣ 22-26 ΜΑlΟY ΟΙ ΛOΥΓKPΕΣ ΜAΖΕYOΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠOΦAΣlΣΟYΝ ΓlΑ…ΓΚPlΝ ΠAΣ, ΠΕlΝA ΚΑl ΨOΦO ! ! !

Κάποιοι πιστεύουν ότι η επίθεση με τις ενέσεις τελείωσε, ότι γλύτωσαν την γενοκτονία, την πείνα από το οργανωμένο κρατικό έγκλημα των Υπουργείων Υγειας και Κοπριάς για Λάχανα….

Από τις 22 έως τις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο ελβετικό χιονοδρομικό χωριό Νταβός. 

Οι συναντήσεις ήταν εικονικές τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της ψευδοπανδημίας του κορωνοϊού στην μεγαλύτερη απάτη και έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Οι αρχηγοί κυβερνήσεων και άλλοι πολιτικοί, καθώς και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, συναντώνται συνήθως στο Νταβός κάθε χρόνο για να συζητήσουν «τι χρειάζεται ο κόσμος». Οι φετινοί καλεσμένοι περιλαμβάνουν τους υπουργούς μαριονέτες και φυσικά τον τσαρλατάνο, Ουκρανό Πρόεδρο Ζελέ που δολοφονεί τους Ουκρανούς για χάρη των αμερικανικών συμφερόντων.

Οι απατεώνες πολιτικοί μαζεύονται στο Νταβός γιατί θα πάρουν οδηγίες τι να πράξουν μετά την εισαγωγή του ανύπαρκτου κορωνοϊού στην ΦΑΡΣΑ-19 που θα αντικατασταθεί από την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα «η οποία είναι στην πραγματικότητα η ίδια, αλλά πολύ χειρότερη». 

«Όλα και όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες θα συνδέονται με το πάσο του αοράτου εχθρού και τα μπόλια που έχει κάνει κάθε φοβισμένος χέστης τώρα δυο χρόνια ΑΠΑΤΗΣ-19». 

Θα γίνει η ταυτότητα και η ηλεκτρονική φυλακή των πάντων, αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να πάρουν τις νέες οδηγίες καταστροφής της οικονομίας τώρα που πολλοί χαζοί δημοσιοκάφροι, δικηγόροι, γιατρουλάκια και άλλοι ειδικοί του κώλου κατανόησαν ότι τα πολλά οφέλη που έβαλαν μέσα τους μπορεί να μην τους βγουν σε όφελος μέσα στους επόμενους μήνες…

Μπορεί αλλα μπορεί και όχι, όποιος έχει χάσει την ψυχή τους στην ύλη και το κέρδος, όταν τον έχει καταπιεί ο Μαμωνάς, έχει τελειώσει και το ταξίδι του, στην τόσο αγαπητή (για όλους μας) ύλη.

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτά που γράφουμε είναι μια θεωρία συνωμοσίας, που σε κοιτάζουν σαν να βλέπουν κανά παρανοικό ψεκασμένο, ενώ ο Κλάους δίνει οδηγίες με το WEF στους αχυράνθρωπους που οι λαοί τρέχουν να ψηφίσουν για να τους δολοφονήσουν με τις υποχρεωτικές ενέσεις με τα οφέλη.

Η ανοησία είναι δολοφονική, αν είχαν μυαλό θα τους είχαν κάνει αλοιφή για στραγάλους.

Καλή δύναμη σε όλους μας. Η πείνα που μας ετοιμάζουν θα κρατήσει καιρό μέχρι να δολοφονήσουν το 80% της ανθρωπότητας.


πηγη

Back to top button