breaking newsΕλλάδακοινωνία

ΓΙΑΤl ΔEΝ ΤHΣ ΚΟBOYN ΤΟ ΡEYΜΑ; Η Τ.Ο. τnς NΔ Pαφnvας – Πικερμioυ έkλεβε pευμα απo τnv ΔEH ! ! !

Άραγε, οι δηλώσεις Οικονόμου ότι «το τσάμπα πέθανε» να αφορούν την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου που είχε καταγγελθεί ότι έκλεβε ρεύμα;

Την ώρα που ο κ. Οικονόμου, προκαλεί με τις δηλώσεις του περί «τσαμπατζήδων», με την χαρακτηριστική φράση του ότι «Το τσάμπα πέθανε», οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και τις εντολές για διακοπή παροχών ενέργειας. 

Αναρωτιόμαστε βέβαια αν οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου αφορούν και την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, η οποία σύμφωνα με καταγγελία που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2018, έκλεβε ρεύμα με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να της κόψει την παροχή.

 Η ΔΕΗ όχι μόνο είχε προχωρήσει σε άμεση διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης, αλλά είχε επιβληθεί και σχετικό πρόστιμο. Στη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου επιβεβαίωσε πως η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε στις 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ».

Με την ίδια απόφαση του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς (η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια), είχαν καταλογιστεί σε βάρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, αναδρομικά από 1/6/2016 μέχρι 31/5/2018, οφειλές για Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας – Φωτισμού, Δημοτικός Φόρος και πρόστιμα.

Oι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αποκάλυψαν πως «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ είχε ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.

Και συνέχιζαν: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία έτερου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά. Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».

 

 

πηγη 

Back to top button