breaking newsΔιεθνή

Lynn Fynn: «Οι μάσκες προκάλεσαν μείωση του οξυγόνου στο αίμα και πολλές ζημιές στην υγεία των ανθρώπων»

Για ποιους λόγους πρέπει να καταργηθεί η μασκοφορία… χτες

Tις ζημιές που έχουν προκαλέσει στην υγεία των ανθρώπων παγκοσμίως περιγράφει η Lynn Fynn MD επικεφαλής των «Γιατρών της Πρώτης γραμμής των ΗΠΑ».

Όπως λέει χαρακτηριστικά «Οι ενδεχόμενες βλάβες από τις μάσκες περιλαμβάνουν την μείωση των επιπέδων του οξυγόνου του αίματός σας, την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, τον υπεραερισμό, ενδεχομένως την ενθάρρυνση της διασταυρούμενης επιμόλυνσης ή της αυτο-επιμόλυνσης».

Η συγκεκριμένη επιστήμονας συμμετείχε στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφή για τον Covid, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 17.000 γιατροί και επιστήμονες ανάμεσά τους και ο διάσημος Robert Malone.

Αξίζει να υπογραμμιστεί η δήλωση της Συνόδου για την «Αποκατάσταση της Επιστημονικής Ακεραιότητας» που σημαίνει ότι χιλιάδες επιστήμονες στον κόσμο νιώθου πως η Επιστήμη έχασε την αξιοπιστία της και εξυπηρέτησε σκοπιμότητες στα χρόνια της πανδημίας.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι Δρ. Robert Malone, Dr. Peter McCullough, Dr. Ryan Cole, Harvey Risch, MD, PhD, Dr. Lynn Fynn, Dr. Mary Talley Bowden, Dr. Richard Urso και άλλοι και στο ΕΛ θα παρακολουθήσετε και άλλες τοποθετήσεις επιστημόνων.

Η γιατρός, εκτός των άλλων, αναφερόμενη ειδικά στις μάσκες είπε:

«Διακηρύσσουμε ότι οι μάσκες δεν είναι και ποτέ δεν έχουν υπάρξει αποτελεσματική προστασία ενάντια σε οποιονδήποτε αερομεταφερόμενο, αναπνευστικό ιό στην κοινότητα.

Οι επιστήμονες της Παγκόσμιας Συνόδου για τον Covid σε συνεργασία με ειδικούς της βιομηχανικής υγιεινής έχουν υποστηρίξει αυτή την θέση από την αρχή και συνεχίζουν να αντιτίθενται στη στάση της κυβέρνησης και του CDC όσον αφορά αυτήν την αντιεπιστημονική πολιτική.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι όταν χειριζόμαστε παθογόνα, τα οποία είναι υποτίθεται αρκετά καταστροφικά για μια κοινωνία, συνήθως φοράμε μια αυτόνομη στολή με παροχή αέρα.

Και το γεγονός ότι αυτές οι μάσκες δεν θεωρούνται καν ατομική προστασία με κανέναν τρόπο και έχουν επιβληθεί στην κοινότητα χωρίς ούτε μία τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη να υποστηρίζει τη χρήση τους κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι απαράδεκτο.

Ούτε το CDC ούτε η OSHA δεν αναγνωρίζουν αυτά τα καλύμματα προσώπου ως ατομικό εξοπλισμό προστασίας.

(…)

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Οι μάσκες οποιουδήποτε τύπου είναι αναποτελεσματικές και δυνητικά επιβλαβείς. Δεν υπήρξε καμία στιγμή στη διάρκεια αυτής της πανδημίας όπου τα καλύμματα προσώπου να ήταν κατάλληλα. Ακόμη περιμένουμε αυτά τα στοιχεία!!!!

Δεν τις χρησιμοποιείς στην κοινότητα ώστε να περιορίσεις τη μόλυνση ή τη διασπορά του ιού.

Οι ενδεχόμενες βλάβες από τις μάσκες περιλαμβάνουν την μείωση των επιπέδων του οξυγόνου του αίματός σας, την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, τον υπεραερισμό, ενδεχομένως την ενθάρρυνση της διασταυρούμενης επιμόλυνσης ή της αυτο-επιμόλυνσης».

Back to top button