breaking newsΕλλάδα

Το Πακιστάν χρηματοδότησε παράνομο τζαμί στα Μέγαρα μέσω Βρετανίας! – Ο ρόλος του μεγάλου ιμάμη του Μπέρμιγχαμ

«Ύπνος» στην κυβέρνηση παρά τις ερωτήσεις στην Βουλή!

Παράνομα τζαμιά, χρηματοδοτούμενα από το εξωτερικό, συνεχίζουν να ιδρύονται, στην Ελλάδα όπως έγινε με το νέο τζαμί που ιδρύθηκε στα Μέγαρα και χρηματοδοτήθηκε από το Πακιστάν.

Μέρος των χρημάτων έφθασαν μέσω Αγγλίας. Στις 19 Απριλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια. Υποτίθεται του πολιτιστικού κέντρου Gulzar e Madina. Στην πραγματικότητα ενός παρανόμου τζαμιού. Παρών στην τελετή ο μεγάλος ιμάμης του Μπέρμιγχαμ Φιαζούλ Χασσάν Ναντρί, διαχειριστής του ιδρύματος «Bahu Trust» το οποίο χρηματοδότησε την ανέγερση του παρανόμου τζαμιού.

Να σημειωθεί ότι το ίδρυμα αυτό είναι γνωστό την Αγγλία ως μετωπικός οργανισμός για την προώθηση της επιρροής του Ισλαμαμπάντ.

 

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ιμάμης καταγγέλλεται από μετριοπαθείς μουσουλμάνους για τις ακραίες θέσεις του. Ορισμένοι μάλιστα τον ονομάζουν «ιμάμη του μίσους»!

Αυτά είναι τα γεγονότα. Γεγονός όμως είναι ότι το τζαμί δεν κτίσθηκε εν μία νυκτί. Επί μήνες γίνονταν εργασίες και προετοιμασίες. Όλες παράνομα. Κάτω από την μύτη των ελληνικών αρχών.

Οι σχέσεις Πακιστάν και Τουρκίας είναι γνωστές όπως και το γεγονός ότι μουσουλμανικές κοινότητες χρησιμοποιούν για κέντρα τα παράνομα τζαμιά.

Βαρύτατες είναι εν προκειμένω οι ευθύνες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στον οποίο καταλογίζονται ευθύνες για εγκληματική αδράνεια των διωκτικών αρχών.

Η «Εστία» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κατ’ επανάληψιν έχει σημανθεί ο κώδωνας του κινδύνου για τα συμβαίνοντα στα Μέγαρα. Εις ώτα μη ακουόντων όμως. Μπορεί να μας πει, για ποιον λόγο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη;

Είναι παγκοίνως γνωστόν, ότι το Πακιστάν όπως και η Τουρκία για να επεκτείνει μέσω του ισλάμ την επιρροή του εργαλειοποιώντας τους ανά τον κόσμο υπηκόους του μέσω ενός δικτύου από τζαμιά, συλλόγους, σωματεία, ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτεί και ελέγχει.

Στα Μέγαρα, αυτό το δίκτυο ήρθε καταθέτοντας και το επισκεπτήριό του. Και μόνον ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν κατάλαβε τίποτε.

Να σημειωθεί ότι το θέμα έχει φθάσει στην Βουλή περισσότερες από μία φορές. Στις 22 Ιουλίου 2021 σχετική ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Έλαβε από την κ. Κεραμέως την απάντηση ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια ανεγέρσεως κτιρίου για να γίνει χώρος λατρείας, ούτε άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας τεμένους. Το σημαντικό όμως είναι ότι η υπουργός Παιδείας αναφέρει επίσης στην απάντησή της ότι απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Αστυνομία ζητώντας την διενέργεια αυτοψίας, ενώ ταυτοχρόνως ζητούσε από την πολεοδομία τα σχετικά έγγραφα.

Πριν λίγες ημέρες το ζήτημα έθεσε εκ νέου, με ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τότε ο Κ.Μπογδάνος είχε πει: “Μέγαρα: Νέο, μεγάλο τζαμί με λεφτά από Πακιστάν κ Αγγλία. Το Παιδείας ζητά έλεγχο και σφράγισμα αλλά το ΥΠΡΟΠΟ δεν ασχολείται καν. Και έτσι γεμίζουν την Ελλάδα με εκατοντάδες παράνομα τζαμιά. Τα λένε πολιτιστικά κέντρα! Όχι μόνο δεν κλείνουν αφού έγινε ο Βοτανικός. Πληθαίνουν!”.

pronews
Back to top button