breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η μήνυση που κατέθεσε κατά Χ η ένωση Reaction 19 σχετικά με το εμβόλιο

 

Άρον άρον εμβολίασον αυτόν. Γιατί; Η μήνυση που κατέθεσε κατά Χ η ένωση Reaction 19 σχετικά με το εμβόλιο που αυτή θεωρεί « γονιδιακή θεραπεία ». Τα τεράστια οικονομικά διακυβεύματα του εγχειρήματος.(francesoir)

 H francesoir με τίτλο ” τα τεράστια οικονομικά διακυβεύματα του “εμβολίου” , και η μήνυση της Me Brusa” αναδημοσιεύει το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Reaction 19 σχετικά με την μήνυση που κατέθεσε κατά Χ για τα εμβόλια..

Τα εμβόλια anticovid, ένα μάνα εξ ουρανού δις δολαρίων και μια ποινική καταγγελία-μήνυση. Η μήνυση κατατέθηκε στον Εισαγγελία της Δημοκρατίας στο Δικαστικό Τμήμα στο Παρίσι και ο αρ. Πρωτ. είναι 20351000746.

Μήνυση της reaction19 κατά της γονιδιακής θεραπείας καταχρηστικά καλούμενης εμβόλιο anticovid.

Η ένωση Reaction19fr και ο ιδρυτής της υπέβαλαν στις 16 Δεκεμβρίου ποινική καταγγελία εναντίον Χ [1] κατά της γονιδιακής θεραπείας που καλείται λανθασμένα “εμβόλιο” που η παγκόσμια προπαγάνδα προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να παραδεχτούν ως τη μόνη λύση στην ελπίδα τους να βρουν μια φυσιολογική ζωή.

Όχι, είναι απλώς μια παγκόσμια απάτη για τη δημιουργία τεράστιων κερδών, τη διάσωση των τραπεζών και εν τω μεταξύ συντελεί στην καταστροφή τις μεσαίες τάξεις στο όνομα μιας επιδημίας που βασίζεται σε μια ψευδή πανδημία και καταστρεπτική από υποτιθέμενα ελευθεριακά μέτρα εγκαταστάσεις υγιεινής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ19

Η ένωση Loi 1901, REACTION19, η οποία απαριθμεί 40.000 μέλη και εκπροσωπείται από τον κ. Carlo Alberto BRUSA, τον πρόεδρό της, και τον κ. Riccardo MEREU, συμπρόεδρο, ενημερώνει με αυτό το δελτίο τύπου, για την κατάθεση της σήμερα, για ένα άρθρο 40 του ποινικού παραπόνου. Κώδικας ποινικής διαδικασίας, στον εισαγγελέα του Παρισιού, κατά της χρήσης των εμβολίων που ονομάζονται RNA Messager που προβλέπεται για τον πληθυσμό.

Η καταγγελία αφορά τα ακόλουθα αδικήματα:

  • Αδίκημα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ενός άλλου

  • Αρ.223-1 του Ποινικού Κώδικα

  • Επιβαρυντικό αδίκημα εξαπάτησης

  • Άρθρα Ν213-1 και Ν213- του κώδικα καταναλωτή

  • Αδίκημα κατάχρησης αδυναμίας

  • Άρθρο 223-15-2 του Ποινικού Κώδικα

  • Επιβαρυντικό αδίκημα εκβιασμού

  • Αρ. 312-2 του Ποινικού Κώδικα. Επομένως, θα διερευνηθεί σύμφωνα με τις νομικές μορφές του θέματος από την εισαγγελία και, εάν είναι απαραίτητο, από τον ανακριτή που κατατέθηκε καταγγελία για τη σύσταση πολιτικού κόμματος, ελλείψει προκαταρκτικής έρευνας που ξεκίνησε ο εισαγγελέας.

Οι ανώτατες αρχές του γαλλικού κράτους, καθώς και όλοι οι βουλευτές και οι γερουσιαστές θα ενημερωθούν για την υποβολή αυτής της καταγγελίας, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να αναλάβει τις εγκληματικές ευθύνες που ενδέχεται να αποδοθούν για τους συνεργούς αυτών των αδικημάτων.

Παρίσι, στις 16 Δεκεμβρίου 2020

Reaction19 63, Rue la Boétie 75008 Παρίσι http://www.reaction19.fr

Ιατρική και οικονομική απάτη

Αυτό το ψευδο-εμβόλιο που κυκλοφόρησε έξω από όλες τις συνήθεις διαδικασίες ασφαλείας λόγω πανδημίας που σκοτώνει λιγότερους από 0,001 του γαλλικού πληθυσμού και 0,0003 Γερμανών είναι μια τεράστια οικονομική απάτη και ήδη εκατομμύρια δολάρια συνελλέχθησαν στο χρηματιστήριο από τους ιδιοκτήτες των εργαστηρίων κατασκευής.

Είναι επίσης επιστημονική εξαπάτηση δεδομένου ότι οι γιατροί και άλλα ιατρικά επαγγέλματα έχουν μόνο δελτία τύπου από τα εργαστήρια χωρίς καμία απόδειξη της αποτελεσματικότητας αυτών των φαρμάκων που σπεύδουν στην αγορά, ούτε των βραχυπρόθεσμων, μεσαίων και σύντομων παρενεργειών. μακροπρόθεσμα.

Πώς να κατανοήσετε αυτόν τον ενθουσιασμό για εμβόλια: χρήματα

Θα μοιραστούμε μερικές πληροφορίες από το globalresearch.ca στο άρθρο

”Big Pharma and Big Profits: Η αγορά εμβολίων πολλαπλών δισεκατομμυρίων δολαρίων” [2] που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 27 Ιανουαρίου 2016.

«Η επιχείρηση εμβολίων θα γίνει σύντομα μια σημαντική πηγή κέρδους για τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο. Ένα δελτίο τύπου (Business Wire, 21 Ιανουαρίου 2016) που δημοσιεύθηκε από το marketwatch.com δείχνει ότι η Technavio, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλών στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας στον κόσμο, αναμένει από φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια να επιτύχουν εκτιμώμενα κέρδη 61 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2020.

Σήμερα, η αγορά εμβολίων αξίζει σχεδόν 24 δισεκατομμύρια δολάρια (2016) Η έκθεση με τίτλο “Παγκόσμια αγορά ανθρώπινων εμβολίων 2016-2020” δίνει μια “σε βάθος ανάλυση” των πιθανών εσόδων και των “τάσεων των αναδυόμενων αγορών” σε παγκόσμια κλίμακα “

Η εισαγωγή νέων προϊόντων τροφοδοτεί την ανάπτυξη της αγοράς. Υπάρχουν δύο τύποι εμβολίων στον άνθρωπο, τα θεραπευτικά (καρκίνος, μεταβολικές διαταραχές, χρόνιες ασθένειες και μολυσματικές ασθένειες) και προληπτικά (ειδικότερα παιδιατρικοί εμβολιασμοί) που υπολογίζονται σε 55 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το περιοδικό Atlantic δημοσίευσε ένα άρθρο το 2015 με τίτλο “Τα εμβόλια αποδίδουν, λοιπόν τι;” “[3]..

Τι έχει παρακινήσει τις φαρμακευτικές εταιρείες να επικεντρωθούν στην αγορά εμβολίων κατά την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με το The Atlantic;

Από το 2000, η ​​Συμμαχία Gavi έχει εμβολιάσει 500 εκατομμύρια παιδιά σε φτωχές χώρες. Η GlaxoSmithKline ανέφερε ότι το 80% των δόσεων εμβολίου που κατασκευάστηκαν το 2013 πήγε σε αναπτυσσόμενες χώρες. Τα εμβόλια θα έχουν επίσης κέρδη σε χώρες με υψηλό εισόδημα: αντιπροσωπεύει το 82% των παγκόσμιων πωλήσεων εμβολίων κατ ‘αξία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Δύο εμβόλια «blockbuster» έχουν εισβάλει στην αγορά:

Πνευμονοκοκκικό συζυγές για μηνιγγίτιδα και άλλες βακτηριακές λοιμώξεις,

Εμβόλιο ανθρώπινου θηλώματος (HPV) συμπεριλαμβανομένου του Gardasil.

Η Merck είναι ο μοναδικός φαρμακευτικός γίγαντας με άδεια παραγωγής και πώλησης του εμβολίου ιλαράς Prodquad και MMR II (χρησιμοποιείται επίσης για ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά) και το Varivax, ένα εμβόλιο κατά της ανεμοβλογιάς. Σύμφωνα με τον Lam του The Atlantic, τα τρία συνδυαστικά εμβόλια ανήλθαν σε κέρδη πωλήσεων άνω των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη Merck το 2014.

Το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο εμβόλιο Gardasil papillomavirus κέρδισε επίσης κέρδη 1,7 δισ. Δολαρίων για τη Merck.

Ένας εκπρόσωπος της Merck δήλωσε στο The Atlantic ότι τα εμβόλια παρέμειναν ένας από τους κύριους τομείς συμφέροντος – δημιούργησε πωλήσεις 5,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.

Οι αναλυτές λένε ότι το περιθώριο κέρδους είναι «μεταξύ 10 και άνω του 40%. “

Το ζευγάρι δισεκατομμυριούχων Bill και Melina Gates έχουν δεσμεύσει τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια για παγκόσμια προγράμματα εμβολιασμού που υποτίθεται ότι καταπολεμούν την πολιομυελίτιδα και την ιλαρά, όπου η Merck & Co έχει το μέγιστο κέρδος. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Bill Gates διόρισε τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Merck, Raymond Gilmartin στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft, όπου υπηρέτησε περισσότερα από 11 χρόνια πριν από τη συνταξιοδότησή του το 2012.

Το 2015, ο Brandy Vaughan, (πρόσφατα αποθανών) πρώην υπάλληλος της Merck και whistleblower, μίλησε εναντίον του Bill SB277 για την απαίτηση εμβολίου της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και είπε: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν περισσότερα εμβόλια στους ανθρώπους τους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. 

Το πρόγραμμά μας κάτω από το ένα έχει διπλάσια εμβόλια από άλλες ανεπτυγμένες χώρες και έχει το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας από οποιαδήποτε ανεπτυγμένη χώρα.

Η Πολιτεία Μισισιπή έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας.

Προφανώς, αυτός ο καταγγέλλων.. υπέστη βάναυσο και ύποπτο θάνατό, και δεν εξέπληξε κανένα το γεγονός ότι τα mainstream media δεν κοινοποίησαν αυτά τα δεδομένα, όσο σημαντικό και αν είναι στην επιλογή που κάθε γονέα που πρέπει να είναι σε θέση να κρίνει και να κάνει για μοίρα του παιδιού του.

…….

Αυτό που είναι πιο σοβαρό είναι ότι η ασφάλεια του εμβολίου είναι χαμηλή, επειδή τα εμβόλια είναι τα μόνα προϊόντα στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν έχουν οδηγήσει σε υπευθυνότητα για τον παρασκευαστή τους από το 1986! διώκονται ενώπιον του κράτους το οποίο, εάν είναι απαραίτητο, αποζημιώνει τα θύματα. Επομένως, τα εργαστήρια δεν ενθαρρύνονται να επενδύσουν για να βελτιώσουν την ασφάλεια των εμβολίων τους. ( ιδιότυπη ποινική ασυλία για παρασκευαστές εμβολίων στις ΗΠΑ).

Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αγωγές λόγω σοβαρών επιπλοκών και θανάτων μετά το Gardasil: στην Ισπανία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία.

Το εμβόλιο γρίπης έχει αποσυρθεί από την αγορά για πέντε χρόνια στην Αυστραλία μετά από θανάτους και επιπλοκές μετά το εμβόλιο.

Η Dengvaxia αποσύρθηκε από την αγορά στις Φιλιππίνες μετά την έκρηξη σοβαρών μορφών (συμπεριλαμβανομένων περίπου 100 θανάτων) μετά τον εμβολιασμό και πολλές αγωγές βρίσκονται σε εξέλιξη εναντίον εκείνων που ευθύνονται για το φιάσκο.

Το Prevenar έχει απαγορευτεί στην Κίνα. Το πρόγραμμα εμβολιασμού της Pfizer ακυρώθηκε εκεί. Η Γαλλία μόλις αφαίρεσε τον ροταϊό από το πρόγραμμά της μετά από θανάτους και ατυχήματα στην παιδική ηλικία.

Με πρόβλεψη 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αναμενόμενες πωλήσεις, νέα εμβόλια θα αναπτυχθούν για σχεδόν οτιδήποτε.

Ο ηθοποιός και κωμικός Jim Carrey είπε ότι «150 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από το να χτυπηθούν από μια καρύδα που πέφτει. Μην ανησυχείτε, οι κατασκευαστές φαρμάκων αναπτύσσουν ένα εμβόλιο ». Με 271 εμβόλια στην παραγωγή, τα σχόλια του Τζιμ Κάρρεϊ, τα οποία έχουν επικριθεί από τα κύρια μέσα ενημέρωσης, μπορεί να μην είναι τόσο παραπλανητικά τελικά ».

Nicole Delépine , παιδίατρος καρκινολόγος

[1]  διαθέσιμη στο site reaction19fr

[2] Big Pharma et big profits : Le marché des vaccins de plusieurs milliards de dollars (globalresearch.ca)

[3] The Atlantic magazine published an article in 2015 titled ‘Vaccines Are Profitable, So What ? Author Bourree Lam (francesoir 18/12/20)

dimpenews.com

Back to top button