breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

«Βόμβες» Κάρλσον: Καταρρέει η Δημοκρατία στις ΗΠΑ – Προ των πυλών το χάος

Μαύρες μέρες για την Αμερική που ίσως συμπαρασύρει την Ευρώπη…

Ο δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, μετά την αποκάλυψή πως τον εμπόδισαν να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν, συνεχίζει τις αποκαλύψεις για αυτό που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ και απειλεί να συμπαρασύρει στο χάος ολόκληρη την Δύση.

Όπως σημειώνει σε ακόμα ένα βίντεο με αφορμή την υπόθεση Τραμπ, τον οποίο διώκει το Βαθύ Κράτος: «Δεν υπάρχει πλέον Δημοκρατία στις ΗΠΑ»!!

Ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον, μετά την αποχώρησή του από το Fox News τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε ότι «σύντομα» θα παρουσιάζει την εκπομπή του σε άλλο μέσο.

Το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και ο Κάρλσον συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους τον Απρίλιο, λίγο καιρό αφού η Fox Corp κατέληξε σε διακανονισμό με την εταιρεία μηχανημάτων ηλεκτρονικής καταμέτρηση ψήφων Dominion.

Η εταιρεία Dominion είχε προσφύγει στα δικαστήρια και ζητούσε αποζημίωση ύψους 1,6 δισεκ. δολαρίων από το Fox News για τους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε νοθεία στις προεδρικές εκλογές του 2020, με στόχο να πληγεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Τελικά το Fox News συμφώνησε να της καταβάλει 787,5 εκατ. δολάρια.

Ο Κάρλσον είχε κεντρικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση. Κατά άλλες πληροφορίες, το Βαθύ Κράτος ζήτησε την κεφαλή του επί πίνακι…

 

el.gr

Back to top button