breaking newsΔιεθνή

Aμερικαvoς γερoυσιαστnς, Josh HawIey: ΑΝOHΣlΑ να ρixvετε την ευθύvn στον Πoύτιv, ο Mπάιvτεv ΔlΑΛYΕl τις HΠA…

 

 

Ο Αμερικανός γερουσιαστής, Josh Hawley, κατηγορεί τον Μπάιντεν για αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου στις ΗΠΑ, προτρέποντας τους Αμερικανούς να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για την αύξηση των τιμών της ενέργειας στις ΗΠΑ.

Σε έντονη συνομιλία που είχε με την υπουργό Ενέργειας, Jennifer Granholm, ο γερουσιαστής είπε ότι η μεταφορά της ευθύνης στον Πούτιν είναι «πλήρης ανοησία» (ΕΔΩ η δήλωση).

Ο Τζος Χάουλι σημείωσε ότι τον Ιανουάριο του 2021, η μέση τιμή ανά γαλόνι στην πολιτεία του ήταν 2 δολάρια και 7 σεντ, και ήδη τον Αύγουστο του 2021, πολύ πριν ξεκινήσει η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, η τιμή αυξήθηκε περισσότερο από 30% και συνεχίζει να αυξάνεται περισσότεροαπό τότε.

Στην συνέχεια, απαρίθμησε τις αποφάσεις που πήρε ο Αμερικανός Μπάιντεν μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου.

«Διέταξε τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να καταργήσουν κάθε υποστήριξη για τα ορυκτά καύσιμα. Εισήγαγε νέους κανονισμούς σχετικά με τις εκπομπές πετρελαίου, φυσικού αερίου και μεθανίου. Αυτό συνέβη μόνο τις πρώτες μέρες. Όλα αυτά που έκανε δεν επηρέασαν με κανέναν τρόπο τον ενεργειακό μας εφοδιασμό;» είπε ο Hawley, προτρέποντάς τους Αμερικανούς να βασιστούν όχι στις απόψεις των ανθρώπων, αλλά στα γεγονότα.

πηγη

 

Back to top button