Διεθνή

Η Γάζα είναι τόσο μικρή όσο αυτό το βρέφος.. Την θέλουν νεκρή όπως αυτό το βρέφος.. Η Θυσία της Γάζας. Η Τουρκία αντάλλαξε τη Γάζα με το Ναγκόρνο Καραμπάχ/Αρτσάχ κι ας κόπτεται..

Η Γάζα είναι τόσο μικρή όσο αυτό το βρέφος..Οι Βρεφοκτόνοι…

Η θυσία της Γάζας… η Γάζα είναι οι άνθρωποι της..

Η Τουρκία αντάλλαξε τη Γάζα με το Ναγκόρνο Καραμπάχ/Αρτσάχ κι ας κόπτεται.. Αυτή τουλάχιστον ξέρουμε τι πήρε …..

Η Δύση τρώει τα παιδιά της και σκοτώνει τα ξένα παιδιά. Δεν έχει ηθικούς ενδοιασμούς… Στη Δύση σκοτώνουν το παιδί ως ηλικία ως μυαλό ως ψυχή ως αθωότητα ως διαφορετικότητα γιατί το παιδί είναι από μόνο του η διαφορετικότητα…Στη Δύση το θρίλερ είναι ψυχολογικό ενώ στη Γάζα βαμπιρίστικο..

Στη Δύση νεκρώνουν τα παιδιά ενώ στη Γάζα τα θάβουν ζωντανά γιατί τα παιδιά της Γάζας είναι ζωντανά παιδιά και είναι ζωντανά γιατί είναι ακόμη παιδιά δεν έχουν αλλοτριωθεί από τη βιομηχανία συνειδήσεων..

Αβραμιαίες θρησκείες και οι δυο.. Οι Γαζιώτες αποδείχθηκαν πιο Αβραμικοί από τους Εβραίους θυσιάζουν τα παιδιά τους στο Θεό τους για το Θεό τους στον όποιο Θεό τους..

Κάθε παιδί που φονεύεται στη Γάζα λέγεται Ισαάκ είναι Ισαάκ. Ο Αβραάμ δεν πήγε να θυσιάσει ξένο παιδί αλλά το δικό του.. Οι αυτοαποκαλούμενοι απόγονοί του θυσιάζουν το παιδί του γείτονα.

dimpenews.com

Back to top button