Ελλάδα

Kαλα pε, αυτoi οι Oυκpαvoi, τi πivoυv και καvoυv τετoια ovειpα;

Και η πλακα ειναι, οτι θελουν να τους πιστεψουμε….

Το προσπαθουν αυτο, απεγνωσμενα και οι τηλεπαπαγαλοι μας…

Διαβαστε τις παπαριες τους…

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ παραχώρησε συνέντευξη σε ουκρανική εφημερίδα και υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από «αρκετές σοβαρές ασθένειες» συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου ενώ προδίκασε πως θα έχει την τύχη με τους Σαντάμ Χουσεΐν και του Μουαμάρ Καντάφι, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους, όταν ανατράπηκε το καθεστώς τους.

«Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάσχει από αρκετές σοβαρές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, αν και δεν θα πεθάνει αύριο. Αντιθέτως, θα έχει την ίδια μοίρα με τους δικτάτορες του Ιράκ και της Λιβύης, οι οποίοι πέθαναν με βάναυσο τρόπο στα χέρια των συμπολιτών τους, όταν ανατράπηκε το καθεστώς τους», τόνισε ο Ουκρανός αρχιστράτηγος μιλώντας στην εφημερίδα «Ukrayinska Pravda».

«Κοιτάξτε την Ιστορία οποιουδήποτε δικτάτορα του 20ου και του 21ου αιώνα», είπε ο Μπουντάνοφ και πρόσθεσε ότι: «Είχαν το ίδιο τέλος. Κανένας από αυτούς δεν πέθανε με διαφορετικό τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πέθαναν παρά τη θέλησή τους. Πάρτε πρόσφατα παραδείγματα, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν ή ο Μουαμάρ Καντάφι».

Προετοιμάζεται για το τέλος ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Μπουντανόφ ανέφερε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μπροστά του λίγα χρόνια ζωής ακόμα ενώ χαρακτήρισε «μπερδεμένη» τη ψυχική του κατάσταση. «Δεν αξίζει να ελπίζουμε ότι ο Πούτιν θα πεθάνει αύριο. Έχει τουλάχιστον λίγα χρόνια ακόμα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά είναι αλήθεια» είπε ο Ουκρανός αρχιστράτηγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις επαφές τις οποίες συναναστρέφεται.

Σε ερώτηση αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζεται για το τέλος σκεπτόμενος τη διάδοχη κατάσταση, ο Μπουντάνοφ απάντησε πως αυτή είναι μια «ενδιαφέρουσα ερώτηση» και πρόσθεσε: «Βλέποντας ότι είναι μανιακός, είναι πιθανό να φοβάται να προετοιμάσει έναν διάδοχο, συνειδητοποιώντας ότι κατά την προετοιμασία, αυτός ο διάδοχος μπορεί να θέλει να πάρει την… καρέκλα του λίγο νωρίτερα από ό,τι θέλει ο ίδιος ο Πούτιν. Ως εκ τούτου, κρατά τους πάντες σε μια συγκεκριμένη απόσταση. Και πιστεύει ότι θα κυβερνά για πάντα. Αλλά δεν θα είναι έτσι».


πηγη

Back to top button