breaking newsΕλλάδα

Νέα πρόκληση ο Μπαχτσελί κυβερνητικός εταίρος του Ερνογάν έδειξε χάρτη με το μισό Αιγαίο τούρκικο και δικά τους Μυτιλήνη, Χίο, Κρήτη , Σάμος , Κως κ.α!

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν ο Μπαχτσελί παρουσιάζει τον επεκτατικό χάρτη της Τουρκίας. Όχι μόνο περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπως τη Ρόδος και τη Κω, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, Σάμος κλπ αλλά και την Κρήτη. Νεο-Οθωμανισμός και Τουρκικές ορέξεις που τροφοδοτούνται από την εισβολή/κατοχή στην Κύπρο το 1974.

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) επισκέφθηκε την έδρα των Γκρίζων Λύκων όπου παρέλαβε ένα κάδρο με τροποποιημένο χάρτη του Αιγαίου, στον οποίο τα περισσότερα ελληνικά νησιά ανήκουν στην τουρκικά επικράτεια και είναι σταμπαρισμένα με κόκκινο χρώμα. Αυτή η εξέλιξη επέρχεται παραμονές της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα ανήμερα της μαύρης επετείου στις 20 Ιουλίου κι ενώ φημολογείται από διάφορες πηγές ότι μπορεί ν΄ανακοινώσει ως και προσάρτηση του βόρειου τμήματος της μεγαλονήσου.

Οι εξελίξεις στα εθνικά είναι αναπόδραστες…

dimpenews.com

Back to top button