breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βίντεο του 2009: “Φτιάχνουν την υποδομή για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!!! Σχέδια Παγκόσμιας Κυβέρνησης”

 Πρόκειται για δηλώσεις της Jane Burgermeister, η οποία είναι αυστριακή επιστημονική δημοσιογράφος, που μήνυσε το 2009 τον ΠΟΥ και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών αλλά και πολλούς άλλους διεθνείς και ιδιωτικούς φορείς κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων. Οι κατηγορίες περιλάμβαναν την απόπειρα μαζικής δολοφονίας και γενοκτονίαςΗ Burgermeister μετά από αυτά έχασε τη δουλειά της.

Δείτε τι είχε ισχυριστεί το 2009 για το θέμα των εμβολίων:

Αυτό που βλέπουμε είναι η προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να πετύχει την επιβολή του εμβολιασμού σε όλους τους ανθρώπους, ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο θα τηρούν δεδομένα για όλους τους ανθρώπους για όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Σε συναντήσεις πολλές κυβερνήσεις αρνούνται ότι αυτός είναι ο σκοπός τους. Δηλώνουν ότι θα είναι εθελοντικό και ούτω καθεξής, αλλά στο μεταξύ φτιάχνουν την υποδομή για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.”

“Πιστεύω πως αυτό το σχέδιο έχει μελετηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δυστυχώς πολλοί αξιωματούχοι “εξαγοράστηκαν” (…) Ένας θλιβερός ρόλος σε αυτή την ιστορία διαδραματίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχω μάθει ότι η σημαντική πληροφόρηση δεν προέρχεται από τα ΜΜΕ, κι όσο πιστευτό κι αν ακούγεται, με τα μάτια μου έχω δει πόσο συστηματικά αποτελούν απλώς ένα προπαγανδιστικό εργαλείο.”

Και πρόσθεσε ότι ο κάθε πολίτης θα πρέπει να πει:

“απαιτώ να δω τις ανεξάρτητες επιστημονικές αποδείξεις ότι αυτό το εμβόλιο είναι ασφαλές, ότι είναι αναγκαίο και ότι αν κάποιος υποστεί βλάβη από αυτό θα δοθεί η αρμόζουσα αποζημίωση. Από εμάς εξαρτάται να πούμε σε άλλους ανθρώπους τι συμβαίνει γιατί αυτό δεν αναφέρεται στα συμβατικά ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ απλά αναφέρουν τα δελτία τύπου των υγειονομικών οργανισμών πολύ πιστά και δίνουν έμφαση στον κίνδυνο του ιού (…) Καμία ανάγκη δεν υπάρχει να διεξάγουμε αυτά τα επικίνδυνα πειράματα και καμία ανάγκη δεν υπάρχει να καταστήσουμε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό.”

Ανέφερε επίσης ότι “μετά από αυτήν την υγειονομική κρίση θα εγκαθιδρυθεί μια νέα πολιτική εξουσία. Αυτή θα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εκείνος που είναι υπεύθυνος να οργανώνει την επιβολή αυτών των πραγμάτων. Κι αυτό θα συμβεί ταυτόχρονα λίγο πολύ σε όλες τις χώρες, επειδή όλες οι χώρες ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα υποχρεωτικών εμβολιασμών. Μετά από αυτή την περίοδο κάθε κυβερνητική περιουσία σε μια μοναδική νέα δομή, η οποία θα ενσωματωθεί υπό τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ. (Ορισμένοι πολιτικοί) έχουν ήδη προτείνει ότι ο ΠΟΥ πρέπει να είναι η φυσική παγκόσμια υγειονομική αρχή.

Πρόσθεσε ακόμα πως “Υπάρχουν ξεκάθαρα σχέδια για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και η πανδημία είναι το μέσο για αυτό (…) Αυτό που δηλώνω εδώ είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας μυστικός βιολογικός πόλεμος, ότι διεξάγεται ένας ακήρυχτος βιολογικός πόλεμος εναντίον των πολιτών, διεξαγόμενος με πανουργία και εξαπάτηση. Έτσι, κάτι που τεχνικά είναι ένα βιολογικό όπλο πωλείται σε εμάς ως προφύλαξη και αν δεν το λάβουμε εθελοντικά, αν δεν πιστέψουμε στην υστερία των ΜΜΕ, είμαστε τελικά αναγκασμένοι να το κάνουμε.”

Δείτε τις δήλωσεις της:

 

Προχωρώντας από το 2009 και το 2010 στο κομβικό 2020, με την εμφάνιση της “πανδημίας του κορωνοϊού”, θυμηθείτε τι ανέφερε για το έτος αυτό αλλά και για την εμφάνιση των κορωνοεμβολίων ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ. Mike Yeadon

el.gr

(photo: pixabay)

Back to top button