Ελλάδα

Mεσα στiς MEθ αυτnv τnv στιγμn τo 95% εivαι εμβoλιασμεvoι…σας τo λεω εγω ο ψεkασμεvoς ! ! !

Λογικα μεσα στiς μεθ αυτη την στιγμη το 95% ειναι εμβολιασμενοι…και εγω μιλαω με την γλωσσα της λογικης και οχι της στατιστικης που δηλωνει τους διπλοεμβολιασμενους ως ανεμβολιαστους !… 



Αρα παιρνοντας το παραπανω ως μια απολυτη αληθεια και προσθετωντας νουμερα οπως 500% αυξηση θανατου αθλητων , 20% αυξηση γενικης θνητοτητας στον πλυθησμο , 400% αυξηση σε καρδιακα και αυτοανοσα , μια κιτρινη καρτα ανυπαρκτη επι σκοπου να μην καταγραφει , ξαφνικιτηδα και εκτροπη απο την πορεια του …εχουμε μπροστα στα ματια μας ξεκαθαρα το εγκλημα !

Για εμας βεβαια ειναι ξεκαθαρο , εμας που ειμαστε ψεκασμενοι , αμορφωτοι , ελαφροισκιωτοι , για τους υπολοιπους που ειναι διαβασμενοι , επιστημονες , κοματοσκυλα κλπ …υπαρχει πλεον μονο ενα τικ τακ που ακουγεται στο βαθος ..Θλιβερο !

Ειχατε προειδοποιηθει χρονια πριν και για χρονια οτι αυτο θα συμβει και ομως ακομα και τωρα δεν μπορειτε να το διαχειριστειτε με αποτελεσμα να θυσιαζεται και τα παιδια σας ..!

Νομιζω δεν αργει η ωρα του ξεσπασπαματος σε ολα τα επιπεδα , αλλα και εκεινη την στιγμη οι πραξεις αυτων που θα εχουν πραγματικα αγανακτισει για το εγκλημα που εγινε πανω τους θα ειναι απολυτα ελεγχομενη και απολυτα αποδεκτη απο τον παγκοσμιο σχεδιασμο της συγκομιδης !

Για να βγεις απο το σχεδιο τους πρεπει να κανεις πολυ διαφορετικα πραγματα απο αυτα που το συστημα σε εχει μαθει να κανεις για να συνεχιζεις να εισαι καθιστη παπια !



πηγη

Back to top button