breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Yuval Noah Harari: «Η πανδημία πείθει τους ανθρώπους να δεχθούν νομιμοποίηση απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης»

Τι είχε αποκαλύψει ο στενός συνεργάτης του Κλάους Σβαμπ

Ο Yuval Noah Harari είναι στενός σύμβουλος του Κ.Σβαμπ, συνομιλητής του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόνιμο στέλεχος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και σε ανύποπτο χρόνο είχε μιλήσει για την χρησιμότητα του Covid-19 και προφανώς τώρα και της ευλογιάς των πιθήκων, καθώς θα πείσουν τους πολίτες του πλανήτη να αποδεχτούν διαρκή και αδιάκοπη παρακολούθηση από τις κυβερνήσεις!

Όπως είπε χαρακτηριστικά η πανδημία (άρα κι όλες οι πανδημίες) «πείθει τους ανθρώπους να δεχθούν νομιμοποίηση απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης».

«O covid είναι αποφασιστικής σημασίας επειδή αυτός είναι που πείθει τους ανθρώπους να αποδεχθούν την νομιμοποίηση της απόλυτης βιομετρικής παρακολούθησης.

Αν θέλουμε να σταματήσουμε αυτή την επιδημία, δεν αρκεί απλώς να παρακολουθούμε τους ανθρώπους, πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει κάτω απ’ το δέρμα τους.

Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι εταιρείες και κυβερνήσεις να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με το πού πηγαίνουμε, ποιους συναντάμε, ποιες ταινίες βλέπουμε.

Η επόμενη φάση είναι η παρακολούθηση να περάσει κάτω απ’ το δέρμα μας. Τώρα βλέπουμε συστήματα μαζικής παρακολούθησης να έχουν καθιερωθεί ακόμη και σε δημοκρατικές χώρες που παλαιότερα τα απέρριπταν!

Προηγουμένως, η παρακολούθηση ήταν κυρίως πάνω από το δέρμα. Τώρα πάει κάτω απ’ το δέρμα.

Οι κυβερνήσεις θέλουν να γνωρίζουν όχι μόνο πού πηγαίνουμε ή ποιον συναντάμε. Πάνω απ’ όλα θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει κάτω απ’ το δέρμα μας, ποια είναι η θερμοκρασία του σώματός μας, ποια είναι η αρτηριακή μας πίεση, ποια είναι η ιατρική μας κατάσταση».

 

 pronews.gr
Back to top button