Διεθνή

Στο Στρασβούργο μια εκκλησία την έκαναν καμπαρέ και τσίρκο μαζί με πρόσχημα την τέχνη…Εσταυρωμένος σε στύλο καμπαρέ μέσα σε ναό!! Χαίρε Δύση αδίστακτη! ΒΙΝΤΕΟ

Στο Στρασβούργο μια εκκλησία την έκαναν καμπαρέ και τσίρκο μαζί με πρόσχημα την τέχνη…Εσταυρωμένος σε στύλο καμπαρέ μέσα σε ναό!! Χαίρε Δύση αδίστακτη!

Ένα σόου “pole dance” επαναπρογραμματίστηκε στην προτεσταντική εκκλησία του Saint-Guillaume , παρά τις δυο απειλές θανάτου που δέχθηκε ο πάστορας της επειδή είχε προγραμματίσει ένα σόου pole dance.
Ο ακροβάτης Vincent Grobelny κατά την εκπαίδευσή του στην ενορία του Saint-Guillaume.
«Δεσμευόμαστε να φιλοξενούμε πρωτότυπες και πολιτιστικές εκδηλώσεις για να προσελκύσουμε νεότερους πιστούς. Δεν είναι αυτές οι απειλές θανάτου που θα μας κάνουν να κάνουμε πίσω” είχε τονίσει ο πάστορας. Επιβεβαίωσε αυτήν την Τρίτη στο μικρόφωνο του France Bleu Alsace ότι είχε προγραμματίσει εκ νέου το σόου pole dance που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου, καθώς και για τις 8 και 9 Ιουνίου.

για εκκλησία ότι πρέπει……..

«Αυτές ήταν δύο βραδιές που συνδύαζαν όργανο, τραγούδι και pole dancing», μας εξήγησε ο πάστορας Didier Bossenbacher στις αρχές Απριλίου. Αυτός ο προγραμματισμός του είχε κερδίσει μια πλημμύρα κριτικής, συμπεριλαμβανομένων δύο επιστολών απειλής θανάτου.” «Σε μια επιστολή, μπορούσαμε να διαβάσουμε ότι οι ενορίτες έπρεπε να αποκεφαλιστούν και ότι η εκκλησία μας ήταν καμπαρέ. Και σε ένα άλλο φύλλο που γλίστρησε κάτω από την πόρτα, μια ανώνυμη γραφή ζητούσε να μου κόψουν το κεφάλι», είπε ο πάστορας. Αυτά έγιναν για να τον αθωώσουν έναντι της κοινής γνώμη που βοά θυματοποιώντας τον. Οι επιστολές ουσιαστικά ήταν δίχτυ προστασίας. όντως καμπαρέ και τσίρκο έκανε την εκκλησία του..

«Όλες οι τέχνες έχουν τη θέση τους σε μια εκκλησία»
Αναποτελεσματικές και αφόρητες απειλές, λοιπόν, ακόμα κι αν ο πάστορας κατανοεί τις επικρίσεις. «Είναι αλήθεια ότι το pole dancing είναι πρωτιά. Μπορεί να υπάρχει απροθυμία, γρήγορες συντομεύσεις, επειδή με το pole dance σκεφτόμαστε συχνά καμπαρέ, στριπτίζ ή άλλα, κάτι που δεν ισχύει καθόλου. Άκουσα φήμες ότι ο καλλιτέχνης θα ήταν εντελώς γυμνός, κάτι που είναι εντελώς ψευδές», εκμυστηρεύτηκε στο France Bleu Alsace. Δεν ήταν θεόγυμνος αλλά είχε φύλο συκής από ότι δείχνει η πρόβα εντός του ναού..

Ο ακροβάτης, Vincent Grobelny, πρωταθλητής Ευρώπης στο pole dance και καλλιτέχνης του τσίρκου, διαβεβαίωσε, αντίθετα, ότι το σόου του είχε τη θέση του σε μια εκκλησία. «Το pole dancing είναι άθλημα και τέχνη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ενδεικτικό. Είναι μέρος των δραστηριοτήτων του τσίρκου, όπως ένας ζογκλέρ ή ένας καλλιτέχνης τραπεζοειδών. Όλες οι τέχνες έχουν τη θέση τους σε μια εκκλησία, βλέπουμε τη ζωγραφική, ακούμε μουσική, το γράψιμο, ο χορός είναι μέρος της. » Ας φέρουνε και τα λιοντάρια και τους ελέφαντες και τους γελωτοποιούς αφού είναι τσίρκο..

H αλλαγή χρήσης ναού είναι τρέχον νόμισμα στην Ευρώπη…..Αυτά είναι τα νέα εκκλησιαστικά ήθη στην Εσπερία.. στα οποία θέλουν να μας εντάξουν.. Στο Περιστέρι πάντως τον ξεφορτώθηκαν τον Εσταυρωμένο και ησύχασαν οι άνθρωποι..

dimpenews.com

Back to top button