Διεθνή

Καταγγελία Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: τροποποίηση αρχικής Υπουργικής απόφασης περί νέων ταυτοτήτων όπου η προσθήκη- εδάφιο προβλέπει ότι ”θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης”.

Ανάρτηση πριν από λίγο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter καταγέλλι ότι επήλθε τροποποίηση της αρχικής Υπουργικής απόφασης περί νέων ταυτοτήτων όπου η προσθήκη εδάφιο προβλέπει ότι ”θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης”. Παράλληλα αφήνει αιχμές για σχεδιασμό που εξυπηρετεί ”για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών”.

Οπότε με βάση αυτή την πληροφόρηση οι νέες ταυτότητες θα είναι σε κάποιο βαθμό διαλειτουργικές ψηφιακές θα έχουν διασύνδεση μετασύνδεση με το ψηφιακό μετασύμπαν όπως ονομάζουν τον ολιστικό κυβερνοχώρο και δύνανται να αντλούν-αποθηκεύουν στοιχεία και δεδομένα ποικίλης χρήσης που σ΄ένα ενδεχόμενο επέκεινα θα μπορούν να αποβούνε καθοριστικά για την απρόσκοπτη ελευθερία και διαβίωση του ατόμου αν ακολουθηθούν από κάποιους ακραία σενάρια λειτουργίας.. ( γιατί δεν υπάρχουν μόνο κακόβουλα λογισμικά).

H ανάρτηση του:

”Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων. Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. Σωστά κ@kmitsotakis; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.”

ο δημοσιογράφος όπως λέει σε σχόλιο επιφυλάσσεται να τεκμηριώσει περαιτέρω τα στοιχεία που πρωτογενώς δίνει….

dimpenews.com

Back to top button