breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Διαστροφικό βιβλίο που προωθεί την παιδεραστία επίσημα στις δημόσιες βιβλιοθήκες της Αυστραλίας,ξεσηκώνει σάλο..

Πολίτες εκφράζουν την οργή τους

Ένα “πρωτοποριακό” βιβλίο που αξιολογήθηκε ως “ειλικρινής εμφάνιση” στη ζωή και τους ”αγώνες των” τρανσέξουαλ παιδιών” , έχει προκαλέσει οργή στο διαδίκτυο διότι κάνει περιγραφή μίας  σέξουαλικής επαφής με ένα παιδί έξι ετών.

Το βιβλίο με τίτλο «Beyond Magenta» είναι στην πραγματικότητα στα ράφια από το 2014, αλλά κέρδισε την ευρεία προσοχή μετά από μερικά ενοχλητικά αποσπάσματα που τονίστηκαν από τον δικτυακό τόπο  Binary Australia  ο οποίος περιγράφει ότι προσπαθεί να «αμφισβητήσει την επιθετική ατζέντα της κοινωνίας του ‘αφυλου» .

Ένας νεαρός ενήλικος που του πήραν συνέντευξη για το βιβλίο περιγράφει την “αγάπη” του  για το  ”στοματικό sex” από την ηλικία των έξι.

 Είναι ανησυχητικό, δεν υπάρχει άμεση διευκρίνιση για τους νέους αναγνώστες ότι πρόκειται για παράνομη και επιζήμια συμπεριφορά.

Από έξι μέχρι τώρα, συνήθιζα να φιλάω άλλα παιδιά στη γειτονιά μου, να τα φτιάξω μαζί τους και να κάνω ”στοματικό σέξ”

 Μου άρεσε…Ήμασταν πολύ νέοι, αλλά αυτό ακριβώς κάναμε.

Το ίδιο πρόσωπο περιγράφει ότι «σέρνεται» από τους παιδεραστές οι οποίοι θα «αγγίζονταν» μπροστά του.

Περιγράφοντας τις εμπειρίες του παρελθόντος και τη σεξουαλική κακοποίηση είναι ένα πράγμα, αλλά περιστασιακά επανατοποθετώντας τέτοιες ιστορίες με τρόπο που πλησιάζει την εξομάλυνση  της διαστροφής, και της παιδεραστίας είναι ένα άλλο πράγμα εντελώς – ένα σημείο το οποίο πολλοί στο Twitter επεσήμαναν γρήγορα.

Μερικοί μάλιστα έκαναν ένα tweeting και κάλεσαν τις δημόσιες βιβλιοθήκες τους να διαμαρτυρηθούν για το “αηδιαστικό” βιβλίο, με κάποιους ακόμη να το περιγράφουν σαν κάτι παρόμοιο με την “παιδική πορνογραφία”

Το βιβλίο προσφέρεται σε περίπου 60 δημόσιες βιβλιοθήκες σε ολόκληρη την Αυστραλία, αλλά οι χρήστες του Twitter επεσήμαναν ότι είναι επίσης διαθέσιμος στις βιβλιοθήκες του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει συμπεριληφθεί στις ηλεκτρονικές λίστες των “καλύτερων” βιβλίων για τρανσέξουαλ “παιδιά” που διαβάζουν.

Ωστόσο, το «Beyond Magenta» βρέθηκε επίσης σε ένα άλλο είδος λίστας. Ήταν η τέταρτη θέση στα «Top Ten Most Challenged Books του 2015», σύμφωνα με την έκθεση της Βιβλιοθήκης της Αμερικανικής Βιβλιοθήκης «State of America’s Libraries». Παρά το ξέσπασμα – ή ίσως εξαιτίας αυτού – το βιβλίο βρίσκεται στο νούμερο 22 στην ενότητα του Teen & Young Adult Sexuality and Pregnancy του Amazon.

Kirralie Smith, ο κατάλογος της δυαδικής Αυστραλίας δήλωσε στον καθημερινό καλούντα ότι «το υλικό αυτό δεν έχει θέση στις βιβλιοθήκες που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ασφαλώς δεν πρέπει ποτέ να προωθηθεί στα παιδιά».

Ορισμένοι όμως δεν ανησυχούν για το περιεχόμενο του βιβλίου. Στην αναθεώρησή του, ο Weekly Publishers το χαρακτήρισε ως  πόσο απαραίτητη πηγή” για εφήβους.

 

https://www.rt.com/news/466997-transgender-book-sex-kids/

Back to top button