breaking newsΔιεθνή

Η Ρωσία θα επιφέρει το καθοριστικό πλήγμα στην Ουκρανία! Στρατηγός Σουροβίκιν: ”δεν θυσιάζω άλλους Ρώσους στρατιώτες η Ρωσία διαθέτει επαρκή δύναμη και τεχνολογία για να επιβάλει ολοσχερή παράδοση στην Ουκρανία.” Επίκειται θανάσιμο χτύπημα που θα κρίνει τη μάχη!!!

“Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω περισσότερους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο ενάντια στις φανατικές ορδές που είναι εξοπλισμένες από το ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία για να φέρουμε την Ουκρανία σε πλήρη παράδοση.” – Στρατηγός Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν. Ήταν αναμενόμενο. Αυτός ο στρατηγός λέει την αλήθεια. Είναι τόσο σίγουρος για ον εαυτό του που παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Η ρώσικη αναδίπλωση σε κάποιες περιοχές έγινε ακριβώς γι αυτό το λόγο. Η μάχη δεν θα κριθεί στενά στο πεδίο αλλά στην υπεροπλία εξοπλιστικών συστημάτων. Η Ρωσία διαθέτει μεγάλα μέσα και θα τα ενεργοποιήσει. Αυτό προμηνύει άλλωστε η ομοβροντία προειδοποιήσεων χωρών μεταξύ αυτών Κίνας Αιγύπτου και μιας δεκάδας άλλων το τελευταίο 24ωρο προς υπηκόους τους στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν άμεσα.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αποσύρονται από το Χάρκοβο. Στήλες και κλιμάκια για την τρίτη μέρα πηγαίνουν στο Ντνεπροπετρόβσκ..

dimpenews.com

Back to top button