Ελλάδα

“Bγάλτε με έξω” άκoυσαν vα λέει μiα φωvn μέσα απo τo φέpετpo και….

Με ένα περίεργο τρόπο είχε αποφασίσει από νωρίς να αποχαιρετήσει του φίλους και τους συγγενείς του ένας άνδρας από την Ιρλανδία στην κηδεία του.

Συγκεκριμένα φαίνεται είχε προσχεδιάσει κάτι για… μετά θάνατον. Όταν φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στην κηδεία για να πουν το τελευταίο αντίο, ξαφνικά ακούστηκε μία φωνή μέσα από το φέρετρο: «Βγάλτε με έξω. Είναι σκοτεινά εδώ μέσα».

Κάποιοι παρευρισκόμενοι δεν ανησυχούν, αλλά χαμογελούν. Η φωνή συνέχισε: «Που βρίσκομαι; Ο ιερέας είναι αυτό που ακούω;».

Κάποιοι ξεσπούν σε γέλια διότι το ηχητικό μήνυμα είναι προηχογραφημένο από τον νεκρό. Ο λόγος για τον βετεράνο του ιρλανδικού στρατού, Σάι Μπράντλεϊ, ο οποίος σκέφτηκε να «διασκεδάσει» με αυτό το μήνυμα όσους πήγαιναν να τον αποχαιρετήσουν στην κηδεία του.

Η κόρη του Αντρέα έγραψε στο twitter ότι ήταν ο καλύτερος αποχαιρετισμός για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και εξήγησε ότι το ηχητικό έπαιξε από ένα ηχείο στο χώμα δίπλα στον τάφο του πατέρα της. «Ήταν η τελευταία επιθυμία του να παίξουμε αυτό το ηχητικό στην κηδεία του. Τι άνθρωπος… Να μας κάνει να γελάσουμε όταν θα είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι», ανέφερε η κόρη του.

πηγη

Back to top button