breaking newsΕλλάδα

Οι Αλβανοί συνέλαβαν 4 Έλληνες στην Κακαβιά – Απαγόρευσαν την είσοδο σε δέκα άτομα – Βίντεο-σοκ από τα ελληνοαλβανικά σύνορα (upd2)

 

Σε τέσσερις προσαγωγές Ελλήνων προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς.

Επιπλέον, δεν επετράπη η είσοδος στη χώρα σε δέκα ακόμη Έλληνες. Οι έλεγχοι εντωμεταξύ συνεχίζονται σε όσους περνούν τα σύνορα για Αλβανία. 

 

Ξεφεύγει η κατάσταση με τους Αλβανούς, οι οποίοι προκαλούν ανήμερα της κηδείας του εθνομάρτυρα Κ. Κατσίδα.

Σύμφωνα με Αλβανικά ΜΜΕ, οι αστυνομικοί εντόπισαν κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα και έτσι προχώρησαν σε σύλληψη

. Οι δύο Έλληνες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κατοχή παράνομων αντικειμένων και συνθήματα που προκαλούν μίσος!

Είναι ξακάθαρο πλέον πως τα Τίρανα οδηγούν την κατάσταση στα άκρα, καθώς δεν μπορούν να θεωρηθούν έγκλημα αυτές οι εικόνες.

Aπίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι Αλβανοί προκαλούν όλους όσοι θέλουν να παραστούν στην κηδεία του Κ. Κατσίφα. Πριν λίγα λεπτά, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας βίντεο, με τα οποία δείχνουν την Αλβανική αστυνομία να προκαλεί τους Έλληνες πολίτες.

Πραγματικά σκηνές ντροπής, που δείχνουν την Αθήνα να κοιμάται. Μία Ελληνική Κυβέρνηση που ξεφτιλίζεται από τον Ε. Ράμα, ο οποίος κάνει πραγματικά ότι θέλει.

Μάλιστα ΥΠΕΞ και Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, εξέδωσαν οδηγία, κάνοντας συστάσεις προς τους Έλληνες πολίτες που θα βρεθούν σήμερα στους Βουλαράτες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται από παράγοντες και των δύο υπουργείων, «καλούνται οι Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, να τιμήσουν το νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένεια και την τελετή».

Σημειώνεται ότι ήδη, από χτες το βράδυ, είναι σε επιφυλακή και η Ελληνική Αστυνομία, η οποία διενεργεί ελέγχους σε λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα που μεταβαίνουν στην Αλβανία.

Ειδικά, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχουν στηθεί μπλόκα για τη διενέργεια ελέγχων, ενώ από την άλλη πλευρά των συνόρων γίνονται αντίστοιχες έρευνες από τις αλβανικές Αρχές.

Κάτι παραπάνω από λεπτομερής είναι ο έλεγχος των Αλβανών στα σύνορα σε όσους επιχειρούν να παραστούν σήμερα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς οι Αλβανοί αστυνομικοί τον “έγδυσαν” για να δουν τα τατουάζ του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητήθηκε από τους ταξιδιώτες να παραδώσουν την ελληνική σημαία ή όποιες σημαίες είχαν μαζί τους.

Δείτε βίντεο από τους ελέγχους στα σύνορα

Αποκαλούν εθνικιστές και ακραίους όσους φθάνουν στους Βουλιαράτες, ενώ στοχοποιούν με φωτογραφίες Έλληνες πατριώτες.

Μάλιστα θέτουν και το εξής ερώτημα. Τι κάνουν στον τόπο μας με την σημαία της ανεξάρτητης Β. Ηπείρου; 

Μόνο όπως θα δείτε και από την εικόνα, πρόκειται για την σημαία του Βυζαντίου.

Είναι βέβαιο πως οι Αλβανοί τις επόμενες ώρες θα δημιουργήσουν προβλήματα, όποτε χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση.

.pentapostagma.g

Back to top button