breaking news

Τέξας: Τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο – Δύο νεκροί

Ένα νήπιο σκοτώθηκε στη μοιραία σύγκρουση

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 40 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα οχημάτων που σημειώθηκε την Παρασκευή σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:00 ένα φορτηγό μπετονιέρα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μπάστροπ, βορειοανατολικά του Όστιν.

Νεκρό ένα νήπιο και ο οδηγός

Ένα νήπιο που επέβαινε στο λεωφορείο βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σκοτώθηκε επίσης ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε το σχολικό και προσέκρουσε σε αυτό επειδή δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν 44 νήπια και 11 ενήλικοι που επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο. Στα άλλα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, ανέφερε η αστυνομία.

Τέσσερις τραυματίες, των οποίων η κατάσταση χαρακτηρίστηκε κρίσιμηδιακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Άλλοι έξι σοβαρά τραυματισμένοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα, ενώ στους υπόλοιπους τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και ορισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για να δεχθούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

PrimeNews.

Back to top button