breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: Η Ουαλία τώρα ταΐζει μαθητές με σκουλήκια και γρύλους για μεσημεριανό γεύμα ως μέρος της προώθησης της Μεγάλης Επαναφοράς

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι τύραννοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Klaus Schwab, γνωστού και ως κ. “Μεγάλη Επαναφορά” βλέπουν επιτέλους τα σχέδιά τους να υλοποιούνται με προγράμματα όπως αυτό.

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Όπως υποσχέθηκε, η παγκόσμια “ελίτ” αποκαλύπτει το νέο της σύστημα διατροφής χωρίς κρέας για το προλεταριάτο, ξεκινώντας από τους μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα στην Ουαλία αντικατέστησε όλα τα κρέατα στα πιάτα του μεσημεριανού γεύματος στα σχολεία με εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται σε φυτά και έντομα, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων όπως “μακαρόνια με σκαθάρια Bolognese”.

Οι γρύλοι και οι αλευροσκώληκες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ειδών διατροφής που δίνονται τώρα σε μαθητές σχολείων της Ουαλίας, οι οποίοι αντιμετωπίζονται σαν ζώα και όχι σαν άνθρωποι. Αντί να παίρνουν τροφή που προορίζεται για ανθρώπους, αυτά τα παιδιά καταναλώνουν πλέον τρόφιμα που ταιριάζουν καλύτερα σε κοτόπουλα και ερπετά.

Οι παγκοσμιοποιητές, όπως αναφέρει το Ίδρυμα Rair “σκοπεύουν να παρακινήσουν μαθητές και γονείς να αποφύγουν το κρέας για να προστατεύσουν το κλίμα”.

“Επιπλέον, ελπίζουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε μαθητές πέντε έως έντεκα ετών με τα περιβαλλοντικά τους ψέματα για να ελέγχουν τις διατροφικές τους επιλογές”.

Όλα επικεντρώνονται γύρω από ένα νέο “βιώσιμο” μοντέλο παραγωγής τροφίμων που στερεί από τους απλούς ανθρώπους την πρόσβαση στα πράγματα που οι άνθρωποι έχουν φάει από την αρχή του χρόνου.

Αυτό το νέο σύστημα τροφίμων παγκόσμιας τάξης θα επιτρέψει μόνο εναλλακτικές λύσεις χωρίς κρέας, όπως μπιφτέκια σόγιας, λαζάνια με γρύλους και άλλες αηδίες, όπως ορίζεται και υπαγορεύεται από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας και που δεν θα φάνε ποτέ οι ίδιοι τέτοια σκουπίδια.

 

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι τύραννοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Klaus Schwab, γνωστού και ως κ. “Μεγάλη Επαναφορά” βλέπουν επιτέλους τα σχέδιά τους να υλοποιούνται με προγράμματα όπως αυτό.

Για πολύ καιρό, αυτοί και οι γενιές τους έχουν δημιουργήσει έναν νέο κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται πλέον να ζουν, να τρώνε ή ακόμα και να αναπνέουν όπως συνέβαινε πάντα. Και χρησιμοποιούν τον μύθο της “κλιματικής αλλαγής” ως δικαιολογία.

Δεκαετίες προπαγάνδας για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO2), τώρα φέρνει τον σάπιο καρπό που πάντα σκόπευε η “ελίτ”: την εξάλειψη του κρέατος και άλλων τροφών που συντηρούν τη ζωή.

Πολλά τρόφιμα “φυτικής προέλευσης” είναι κάτι περισσότερο από πλαστά τρόφιμα γενετικά τροποποιημένα (ΓΤΟ) που παρουσιάζονται ως “φυσικά”. Αυτά τα αποκαλούμενα τρόφιμα είναι εξαιρετικά τοξικά και δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο διατροφικής αξίας –αν υπάρχει καθόλου– που έχουν εδώ και καιρό για την ανθρώπινη φυλή τα παραδοσιακά τρόφιμα όπως το κρέας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι μεγάλες εταιρείες θα δημιουργήσουν τώρα νέα κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις εκστρατείες τροφίμων που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση που θα συνεχίσουν να απομακρύνουν την ανθρωπότητα μακριά από το πραγματικό φαγητό και κατευθείαν σε μια νέα πραγματικότητα Soylent χωρίς κρέας.

“Πριν από δύο χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΩΣ “ΝΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ” “, εξηγεί περαιτέρω το Rair.

“Με άλλα λόγια: οι προετοιμασίες για την τροφή των εντόμων έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ως αποτέλεσμα, τα ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΕ”.

“Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA) θα επιτρέψει προσωρινά το εμπόριο βρώσιμων εντόμων σε σούπερ μάρκετ και λιανοπωλητές από τον Ιούνιο, με πλήρη έγκριση να αναμένεται το επόμενο έτος. Επί του παρόντος βρίσκεται σε εξέλιξη αξιολόγηση για τους γρύλους για ανθρώπινη κατανάλωση. Οι αλευροσκώληκες αναμένεται επίσης να υποβληθούν για έγκριση σύντομα”.

Το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ και το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας (UWE Bristol), περιλαμβάνει μια μελέτη που στοχεύει συγκεκριμένα να βρει τις καλύτερες προσεγγίσεις για να “πείσει τη νέα γενιά και τους γονείς της για τα περιβαλλοντικά και διατροφικά οφέλη των βρώσιμων εντόμων στη μείωση της παγκόσμιας κατανάλωσης κρέατος”.

Στο τέλος, ό,τι απομείνει από την ανθρωπότητα σε αυτό το νέο παράδειγμα χωρίς κρέας θα θεωρηθούν ως “βιώσιμοι πολίτες” που υπάρχουν για να διαιωνίσουν ένα “ηθικό μέλλον διατροφής”. Ο Carl Evans, διευθυντής στο Roch Community Primary School στο Pembrokeshire, λέει ότι είναι ενθουσιασμένος που “υποστηρίζει τα παιδιά να αναπτύξουν μια βιώσιμη και ηθική ιδιότητα του πολίτη”.

Για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα σχετικά με την παγκόσμια μετάβαση από το κρέας, φροντίστε να ανατρέξετε στο Genocide.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

RairFoundation.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

attikanea.

Back to top button