Διεθνή

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ Ομαδική εκτέλεση τουλάχιστον 3 Ορθόδοξων μοναχών της Λαύρας Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk στην περιοχή του Ντόνετσκ από ουκρανικό στρατό, Αζόφ και Δεξιό Τομέα! ΦΩΤΟ

Μοναχοί Ομολογητές μάρτυρες στο Ντόνετσκ. Ομαδική εκτέλεση Ορθόδοξων μοναχών από Ουκρανοναζί. Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ Ουκρανοί στρατιωτικοί και ναζιστές παραστρατιωτικοί του Αζόφ και του Δεξιού Τομέα.. Ο ουκρανικός στρατός δολοφόνησε τουλάχιστον 3 μοναχούς της Λαύρας της Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk στην περιοχή του Ντόνετσκ. Είναι μια πολύ σημαντική μονή που βρίσκεται αμφιθεατρικά χτισμένη στις όχθες του ποταμού Donets κοντά στη μικρή πόλη Sviatohirsk στο Ντονμπάς. Αρκετοί μοναχοί σκοτώθηκαν πριν 2 μέρες από τον ουκρανικό στρατό στη Μονή αυτή σύμφωνα με πολλές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και σήμερα παρουσία του Μητροπολίτη Sviatohirsk Αρσενίου έγινε η ομαδική κηδεία τους. Στις εικόνες διακρίνονται τουλάχιστον 3 φέρετρα με σωρούς. Η μονή είναι δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας.

Είναι μάρτυρες Ομολογητές τους ζήτησαν να προσχωρήσουν στην ΝΑΤΟικη σχισματική ”εκκλησία” που σύστησε με εντολή ΗΠΑ ο Βαρθολομαίος κι αρνήθηκαν προτίμησαν το μαρτύριο. Διωγμοί πρωτοφανείς κατά πιστών και κλήρου της Ορθόδοξης Εκκλησίας υπό Δικαιοδοσία Μόσχας που δικαιολογούν τον τακτικό ελιγμό Ονούφριου για μερική αυτονόμηση..

Τέλος Μάϊου διακινούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγωνιώδης ανάρτηση για την τύχη των μοναχών. Ενημερώνει ότι στη Λαύρα Svyatogorsk, οι ντόπιοι αναφέρουν ότι μαχητές από το Δεξιό Τομέα και το ναζιστικό τάγμα Azov επιχειρούν εκεί. Απαιτούν από τους μοναχούς να απαρνηθούν την πίστη τους και να γίνουν σχισματικοί. Όλοι απειλούνται με εκτέλεση!

Boban Devecherski:
“Ζητώ τις ιερές προσευχές σας για τη σωτηρία της Λαύρας του Sviatohirsk, στην περιοχή του Ντόνετσκ !!!” Με αγάπη και εγκάρδια ευγνωμοσύνη, μον. Τζελικαβέτα. Αδερφοί και αδερφές! Από τη Λαύρα Svyatogorsk, οι ντόπιοι αναφέρουν ότι μαχητές από το Δεξιό Τομέα και το ναζιστικό τάγμα Azov επιχειρούν εκεί, χάνοντας τηλέφωνα και υπολογιστές για αλληλογραφία με τους Ρώσους, ένας ιερομόναχος σχεδόν πυροβολήθηκε όταν βρήκαν κάτι. Απαιτούν να απαρνηθούν την πίστη τους και να γίνουν σχισματικοί. Όλοι απειλούνται με εκτέλεση! Παρακαλούμε προσευχηθείτε στους Αγίους Προστάτες του Αγίου μοναστηριού-σ’ Υπεραγία Θεοτόκο και το Θαυματουργό Νικόλαο, όποιος μπορεί! Διαδώστε αυτές τις πληροφορίες όσο το δυνατόν ευρύτερα, παρακαλώ, για χάρη του Χριστού, επειγόντως!!!”

Απαρηγόρητος ο πνευματικός τους πατέρας Μητροπολίτης Αρσένιος του Sviatohirsk που χάνει τόσο άδικα και τραγικά 3 νέους μοναχούς. Αναλύεται σε αναφιλητά κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε με συμμετοχή σύσσωμης της αδελφότητας που είναι σοκαρισμένη. Τους χειροτόνησε μοναχούς ασχολήθηκε με αυτούς και πίστευε πως κάποια στιγμή εκείνη θα τον κατευόδωναν ποτέ δεν πίστευε ότι εκείνος θα είχε αυτό το τραγικό καθήκον.

Οι Γερμανοτσολιάδες Ουκρανοναζί εκτελούν Ορθόδοξους μοναχούς όπως τα ινδάλματά τους οι Γερμανοί Ναζί κατακτητές εκτέλεσαν τους Μοναχούς έξω από τη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου στα μαρτυρικά Καλάβρυτα.

H ιστορία επαναλαμβάνεται.. Η Ευρώπη διολίσθησε…..Το Φανάρι έχει τεράστιες ευθύνες για την όλη τροπή κι εξέλιξη της κατάστασης .. το αίμα των μοναχών κυλάει……..αιματοκύλισμα…. Τους δολοφόνησαν Ναζί γιατί δεν προσχώρησαν στο σχισματικό μόρφωμα του Φαναρίου ….

dimpenews.com

Back to top button