Ελλάδα

Πεθαvε στον υπvo της η πλnρως εμβoλιασμεvn 12xροvn, xωρiς να εxει τιπoτα και….Δεv φταiει το εμβoλιο φωvαζει ο πατερας ! ! !

Δεν ειναι ο αρμοδιος, να πει τι φταιει….

Και…

Σύμφωνα με πληροφορίες….

«Στις 07.30 που πήγε η σύζυγός να ξυπνήσει τις δύο κόρες για το σχολείο, την είδε ότι ήταν μελανιασμένη και άρχισε να φωνάζει. Αμέσως πήραμε το ΕΚΑΒ ενώ προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ, με όσες γνώσεις διαθέτω. Έφτασαν ασθενοφόρα, γιατροί και η ιατροδικαστής και η επίσημη άποψη για την αιτία θανάτου που μας είπαν, είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», δήλωσε ο πατέρας της 12χρονης….

Σύμφωνα με τον πατέρα, το κοριτσάκι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει εκδρομή με το σχολείο, επέστρεψε στο σπίτι, μελέτησε για την επόμενη ημέρα, έκανε μπάνιο και ξάπλωσε, χωρίς να διαμαρτυρηθεί για κάποια ενόχληση.

«Το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας σημειώνει ότι ο «άγγελος» τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και ότι οι εξετάσεις που έκανε κάθε χρόνο ήταν πολύ καλές. Ο πατέρας διευκρινίζει ότι η κόρη του ήταν πλήρως εμβολιασμένη και τονίζει ότι το εμβόλιο δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον χαμό του παιδιού του.

«Ακόμα πιστεύω ότι η κόρη μου έχει βγει μια βόλτα και όπου να ναι θα επιστρέψει στο σπίτι. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε πως έφυγε. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, ωστόσο για εμάς δεν θα αλλάξει τίποτα. Το θέμα ήταν να μην γίνει το κακό», πρόσθεσε ο πατέρας της 12χρονης Δήμητρας.

πηγη

Back to top button