Διεθνή

Σφυροκόπημα στο Ντόνετσκ από ουκρανικό πυροβολικό. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. 3 νεκροί (1 αγόρι 11 χρονών) και 18 τραυματίες! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ όλη την ημέρα. Οι συνοικίες Voroshilovsky, Kyiv και Kuibyshevsky της πρωτεύουσας δέχονται τις πιο έντονες επιθέσεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν πυροβόλα, έχουν καταγραφεί χτυπήματα από πυρομαχικά διασποράς.Το πρωί, ως αποτέλεσμα επίθεσης ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή Μπουντιονόφσκι του Ντόνετσκ, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 18 κάτοικοι. Χτυπούν πολυκατοικίες, μαιευτήριο, αγορά και εκκλησίες. Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Ντόνετσκ από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μια οβίδα έπληξε το μαιευτήριο

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ξανά την πρωτεύουσα της ΛΔΔ με Grad MLRS. Πυρά εκτοξεύτηκαν από την Avdiivka. Οι οβίδες έπεσαν στα σύνορα των συνοικιών Kuibyshev και Kyiv και κατά την προσγείωση τους κοντά στο νοσοκομείο Vishnevsky, ξέσπασαν πολλές πυρκαγιές.

Συνέπειες του βομβαρδισμού από Ουκρανούς τρομοκράτες της περιοχής Kuibyshev στο Ντόνετσκ συνοικία Kuibyshev, επλήγη η Εκκλησία του Αγίου Βλαντιμίρ. Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, ως αποτέλεσμα του ουκρανικού βομβαρδισμού της συνοικίας Budyonnovsky, σκοτώθηκαν 3 άτομα (μεταξύ των οποίων ένα αγόρι 11 ετών), 18 θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
9 εμπορικά περίπτερα καταστράφηκαν στο έδαφος της αγοράς Maisky μετά από πυρκαγιά.
Λόγω ζημιάς στη γραμμή υψηλής τάσης στην περιοχή διανομής Kalininsky, 7 πολυκατοικίες στο δρόμο έμειναν χωρίς ρεύμα. Polotsk. Στο δρόμο σημειώθηκαν ζημιές σε στέγη, μπαλκόνια, παράθυρα και σκάλες. Polotsk, 20 ετών.
;Έσπασαν τα τζάμια σε:

  • St. Polotskaya, 18, 20a, b, c;
  • St. 230th Rifle Division, 2, 3, 4.
  • Το Αρχηγείο της Εδαφικής Άμυνας του DPR ανέφερε ότι ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε από τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο χωριό Ορλόβκα με βλήματα 155 mm τύπου ΝΑΤΟ.
  • Από το 2014 ως το 2022 δολοφονούν αμάχους στο Ντονμπάς…

dimpenews.com

Back to top button