Διεθνή

Έλληνας ομογενής έπεσε μαχόμενος με την πλευρά των ρωσοφώνων και της Ρωσίας από πυρά των φιλοναζιστών Ουκρανών!!Ήταν συνιδρυτής θρησκευτικής οργάνωσης Ορθόδοξης ενορίας του Ναού Εικόνας Θεοτόκου του Skoroshlushnitsa σε περιοχή της Σταυρούπολης.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής από τη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός Έλληνας ομογενής υπαρχηγός κοζάκικου σώματος έπεσε μαχόμενος στην Ουκρανία πολεμώντας με την πλευρά των ρωσόφωνων. ”Μανώλης Ποπόφ, έτσι λένε συχνά στα ρωσικά τους Παπαδόπουλους. Ομογενής, υπαρχηγός κοζάκικου σώματος, έπεσε στην Ουκρανία πολεμώντας από την πλευρά των ρωσόφωνων πολιτοφυλακών & της Ρωσίας. Κηδεύεται αύριο στο Minvodi Μήπως να αναρωτηθούμε τι κάνουν ακόμη εκεί τα ελληνικά όπλα;”

Ποιόν σημαδεύουν τα ελληνικά όπλα που στάλθηκαν στην Ουκρανία αυτό είναι το αδήριτο ερώτημα του δημοσιογράφου. Oι δεσμοί αίματος με την ομόδοξη αδελφή Ρωσία σφυρηλατούνται με αίμα. Ο Μανώλης έπεσε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας πολεμώντας την επαναζιστικοποίηση της Ευρώπης και της Ουκρανίας.

Θλιβερά νέα ήρθαν από τη Σταυρούπολη…

Κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, σκοτώθηκε ο υπολοχαγός Popov Manolis Valeryanovich.

Επίσης, ο Manolis Valeryanovich ήταν συνιδρυτής της τοπικής θρησκευτικής οργάνωσης της Ορθόδοξης ενορίας του Ναού της Εικόνας της Θεοτόκου του Skoroshlushnitsa του αγροκτήματος Krasny Pakhar, στην περιοχή Mineralovodsky της επικράτειας της Σταυρούπολης.

Η κηδεία του Ποπόφ Μανώλη θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου.
Επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό στην πόλη Mineralnye Vody στις 12:00

Έπεσε πολεμώντας τον αντιρωσισμό, ρωσοσφοβισμό που ουσιαστικά είναι αντιορθοδοξία και ορθοδοξοφοβισμός.

Οι Σταυροφόροι πολεμούν την Τρίτη Ρώμη τη δεύτερη Κωνσταντινούπολη τη μόνη ελεύθερη πρωτεύουσα Υπερδύναμης της Ορθοδοξίας!

250 εκκλησίες της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (UOC) τους τελευταίους τρεις μήνες κατασχέθηκαν από υποστηρικτές της σχισματικής «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας» (OCU) με την υποστήριξη ή τη σιωπηρή συναίνεση αξιωματούχων.

O Βασίλι ο 2ος  Ρώσος πρίγκιπας (1425-1462) αρνείται την ένωση με τη Ρώμη που συνάφθηκε στη Φλωρεντία (1439) και σταματάει τον μητροπολίτη Ισίδωρο.

Η προσάρτηση Ρωσίας στη Δύση δεν θα γίνει ποτέ γιατί έχει τη δύναμη να την αρνηθεί.

Δεν είναι πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας είναι πόλεμος όλης της Δύσης κατά Ρωσίας. Οκταπλασιάστηκαν οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ από την Αρκτική ως τη Μαύρη θάλασσα. Από 40.000 έγιναν 300.000.

Τα δυτικά γερμανικά Τευτονικά φύλα εκδράμουν για μια ακόμη φορά στο Νέβα της ιστορίας κατά της ρώσικης γης. Κι αυτή τη φορά θα ηττηθούν.

dimpenews.com

Back to top button