breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κωνσταντίνος Αρβανίτης για θάνατο 13χρονου στην Εύβοια: «Εμβόλιο mRNA η πιθανή αιτία»

«Τα λεμφοκύτταρα αναγνώρισαν ολόκληρο το κύτταρο του ενδοθηλίου ως “εχθρό” λόγω της ακίδας του mRNA»

Με αφορμή τον θάνατο του δεκατριάχρονου στην Εύβοια από «άγνωστη αιτία» ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπ. Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης με ανάρτησή του στο Facebook θεωρεί ως πιθανή αιτία θανάτου την καταστροφή των πνευμονικών αγγείων του παιδιού λόγω πιθανού εμβολιασμού με εμβόλιο τύπου mRNA.

«Κάποιες από τις ακίδες που παράγονται μετά από εντολή του mRNA μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος και πάνε και εμφυτεύονται στα κύτταρα του ενδοθηλίου, που καλύπτουν το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας.
Αργότερα τα λεμφοκύτταρα μας θα αναγνωρίσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κύτταρο του ενδοθηλίου μας ως “εχθρό”, επειδή έχει στην επιφάνειά του ενσωματωμένες τις ακίδες του κορονοϊού».
Θεωρεί δηλαδή ότι τα ίδια τα λεμφοκύτταρα του 13χρονου παιδιού θεώρησαν ως «ξένα» τα κύτταρα του ενδοθηλίου μετά την «μετατροπή» τους από τις ακίδες του εμβολίου mRNA και τα κατέστρεψαν προκαλώντας τον θάνατο του παιδιού.
«ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ Sucharit Bhakdi
ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ…
Ο συνάδελφος κ. Ζέρβας, γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου, αναφέρει ότι ο ίδιος τυχαία βρισκόταν με άλλους γιατρούς στο Αλιβέρι και όπως δήλωσε στο newsit, “μόλις μας ειδοποίησε η συνάδελφος ότι φέρνουν στο κέντρο υγείας με το ΕΚΑΒ ένα παιδί 13 χρονών, φύγαμε όλοι και πήγαμε να βοηθήσουμε την συνάδελφο που εφημέρευε.”
Όπως επίσης δήλωσε: “στο κέντρο υγείας, το διασωληνώσαμε, του χορηγήσαμε όλη την φαρμακευτική αγωγή που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και γύρω στη μιάμιση ώρα κάναμε ΚΑΡΠΑ (σημ. ΚΑΡδιο-Πνευμονική Αναζωογόνηση) αλλά το αγοράκι δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν.
Έβγαζε και πολύ αίμα από τον πνεύμονα, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός.” (!!!)
_____________________________________________
ΠΙΘΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
Κάποιες από τις ακίδες που παράγονται μετά από εντολή του mRNA μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος και πάνε και εμφυτεύονται στα κύτταρα του ενδοθηλίου, που καλύπτουν το εσωτερικό του τοιχώματος των αγγείων μας.
Αργότερα τα λεμφοκύτταρα μας θα αναγνωρίσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κύτταρο του ενδοθηλίου μας ως “εχθρό”, επειδή έχει στην επιφάνειά του ενσωματωμένες τις ακίδες του κορονοϊού.
(Για τα φονικά λεμφοκύτταρα, είτε “βλέπουν” κορονοϊό, είτε “βλέπουν” δικά μας κύτταρα, με ενσωματωμένες ακίδες στην επιφάνεια τους, είναι ένα και το αυτό.)
Η καταστροφή των δικών μας αγγειακών κυττάρων προκαλεί ρήξη του τοιχώματος των αγγείων και αιμορραγία.
Τώρα, ανάλογα με την εντόπιση του προβλήματος, θα είναι και τα προβλήματα. Αν δηλαδή συμβεί σε εγκεφαλικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Αν συμβεί σε πνευμονικά αγγεία, θα έχουμε αιμορραγία στους πνεύμονες.»
Back to top button