Ελλάδα

Πλnρως εμβoλιασμέvn τnv αpπαξε παλι και vα τα απoτελεσματα…

Εμφανίστηκε κι άλλη «άγνωστη μυστηριώδης ασθένεια» που «σάπισε» τα άκρα μιας 51χρονης γυναίκας…

Γιατροί στη Σκωτία δεν κατάφεραν να βρουν απο τι ασθένεια πάσχει μια 51χρονη γυναίκα από το Εδιμβούργο, όταν τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της άρχισαν να σαπίζουν. Οι γιατροί είπαν στους αγαπημένους της ότι φοβούνται πως μπορεί να μην επιβιώσει και τους συμβούλεψαν να προετοιμαστούν για το χειρότερο.

Η 51χρονη Σκωτσέζα Catriona Patterson, ακρωτηρίασε οκτώ της δάχτυλα μετά από μια μυστηριώδης ασθένεια που τα έκανε να μαυρίσουν και οι αρτηρίες να σταματήσουν την ροή του αίματος.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της dailyrecord.co.uk, είχε περάσει Covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη, συνέχιζε να εμφανίζει συμπτώματα που μοιάζουν με πυρετό.

«Θυμάμαι ότι ζήτησα από τη νοσοκόμα να τα κόψει ή να μου κάνει αναισθητική ένεση γιατί δεν άντεχα άλλο, τα όργανά μου έκλειναν εντελώς και οι γιατροί νόμιζαν ότι θα πέθαινα”, είπε η 51χρονη. 

Παρά τις ενδελεχείς εξετάσεις, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να πουν στη Tina τι ακριβώς προκάλεσε αυτό… Είπαν ότι το αίμα της είχε αρχίσει να πήζει και η παροχή αίματος στα άκρα και τα όργανά της είχε περιοριστεί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε, πως κανένας γιατρός δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει το εμβόλιο Covid19, είναι το μόνο που αποκλείεται εκ προοιμίου. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούμε για μυστηριώδεις αιτίες θανάτου, μυστηριώδεις άγνωστες παθήσεις και πολλά “μυστήρια” γενικότερα, που άλλοτε ανήκαν στη θρησκεία κι όχι στην επιστήμη.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν οκτώ από τα δάχτυλα της Τίνα αφού οι άκρες τους έγιναν μαύρες λόγω της έλλειψης παροχής αίματος. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφαιρέσει τέσσερα δάχτυλα των ποδιών της, καθώς οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να πέσουν αν δεν τα χειρουργήσουν.



πηγη

Back to top button