breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Πολιτική ορθότητα: Ο νέος ολοκληρωτισμός είναι εδώ!

Ο νέου τύπου αυτός ναζισμός, έχει ήδη γεννήσει «τέρατα» στον επαγγελματικό, τον ακαδημαϊκό και τον πολιτικό χώρο, σχεδόν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο

Δημήτρης Σωτηρίου

 

Πολιτική ορθότητα: Ιστορική απόφαση έλαβε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης -με πλειοψηφία 71%!- αποκλείοντας από τις γυναικείες διοργανώσεις τις trans αθλήτριες που έχουν περάσει μέρος της εφηβείας ως άντρες, με αποτέλεσμα να έχουν ευεργετηθεί από τα μόνιμα φυσικά πλεονεκτήματα που προσδίδει στο ανθρώπινο σώμα η ύπαρξη αυξημένης τεστοστερόνης.

Το σκεπτικό της απoφάσεως της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Κολύμβησης βασίζεται στο προφανές γεγονός ότι τα δύο φύλα έχουν βιολογικές διαφορές (ναι, τα βιολογικά φύλα είναι δύο!). Οι διαφορές, όμως, αυτές, όπως εκφράζονται στο σώμα, εκφράζονται και σε διαφορές στον χαρακτήρα, στα κίνητρα, στα ένστικτα και στις επιθυμίες, βεβαίως, κατά μέσο όρο και με ισχυρώς επικαλυπτόμενες κατανομές (η σχετική απόφαση εμπεριέχει πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση.)

Εάν την απόφαση της Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης ακολουθήσουν -όπως εικάζεται- άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, θα αποδειχθεί ένα πολύ ισχυρό ανάχωμα στην πορεία επέλασης της διχαστικής και αντιεπιστημονικής εξαλλοσύνης του άμετρου και ιδεοληπτικού δικαιωματισμού.

Πολιτική ορθότητα: Ο νέος ολοκληρωτισμός είναι εδώ!, Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης

Το κατασκευασμένο αυτό «κίνημα» με όπλο την -ναζιστικής λογικής- πολιτική ορθότητα κυριολεκτικώς ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία και δολοφονία χαρακτήρων κάθε διαφωνούντος, είτε πρόκειται για επώνυμους (π.χ. η J.K.Rowling και η Martina Navratilova) είτε για απλούς πολίτες που συμμετέχουν σε κοινωνικά δίκτυα και social media.

Επιβεβαιώνεται ο Όργουελ

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο παρά για την μετάλλαξη πρώην αριστερών, οι οποίοι υπό την προβιά ενός life-style φιλελευθερισμού εκμεταλλεύονται, αφ’ ενός, τα ψυχικά συμπλέγματα ανθρώπων με παντός είδους ιδιαιτερότητες (ερωτικές, σωματικές, κοινωνικές, φυλετικές κλπ.) και, αφ’ ετέρου, την ασύγγνωστη δειλία, αλλά και βαθύτατη αφέλεια των «μετριοπαθών κεντρώων», οι οποίοι ουδόλως αντιλαμβάνονται ότι συνεργούν στην διάβρωση και στην απαξίωση του φιλελευθερισμού, βασικοί πυλώνες του οποίου είναι το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και η πρωτοκαθεδρία του ορθολογισμού.

Δηλαδή της ελεύθερης επιστήμης έναντι των ιδεολογικώς στρατευμένων ψευδο-επιστημόνων και των ομάδων συμφερόντων. Πρόκειται για έναν νέο, μεταμοντέρνο, φασισμό, ένα νέο ολοκληρωτισμό, οποίος επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του Τζωρτζ Όργουελ, συγγραφέα του εμβληματικού “1984 και της «Φάρμας των ζώων».

Οπως πολλοί ισχυρίζονται, η προσπάθεια ιδεολογικής κυριαρχίας του νέου ναζισμού ήδη έχει -όπως και ο ιστορικός του πατέρας- τραγικές επιπτώσεις στις νέες ηλικίες, με σκοτεινότερη όλων την εκτόξευση του ποσοστού εφήβων που οδηγούνται σε μη αναστρέψιμες και πολύ συχνά καταστροφικές για την υγεία τους αποφάσεις για επεμβάσεις αλλαγής φύλου ή/και στην κατάθλιψη και σε απόπειρες αυτοκτονίας. Αν αυτά αληθεύουν, τότε, ο νέος Μένγκελε δεν χρειάζεται ένα Άουσβιτς, είναι ήδη μέσα σε σπίτια και σχολεία…

Ο νέος ολοκληρωτισμός

Οπωσδήποτε, όμως, ο νέος ναζισμός έχει ήδη γεννήσει «τέρατα» στον επαγγελματικό, τον ακαδημαϊκό και τον πολιτικό χώρο, σχεδόν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Ενδεικτικώς και χωρίς αξιολογική ιεράρχηση, παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές τερατογενέσεις:

  • Την καθαίρεση αγαλμάτων, την απαγόρευση κλασσικών έργων και την πλήρη παραποίηση της Ιστορίας, ώστε να μην εμποδίζουν την επιβολή των παρανοϊκών απόψεων της όποιας φυλετικής ή κοινωνικής μειοψηφίας.
  • Τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις για την εκπροσώπηση των γυναικών σε υψηλές επαγγελματικές θέσεις, που έχουν γίνει νόμος ακόμη και στην χώρα μας, παραβιάζοντας κατάφωρα βασικά άρθρα του Συντάγματος και, κυρίως, αυτά που αφορούν την ελεύθερη άσκηση οικονομικής δραστηριότητος.
  • Τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις για την εκπροσώπηση των γυναικών στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, οι οποίες συνιστούν αυταπόδεικτο περιορισμό της πολιτικής ελευθερίας, αλλά και εξευτελιστική ρύθμιση για τις ίδιες τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν ανίκανες να κατακτήσουν υψηλές πολιτικές θέσεις, εάν το επιθυμούν.

Βεβαίως, τόσο η Ιστορία με διάσημες και πολλές γυναίκες βασιλείς και αυτοκράτορες, όσο και το σύγχρονο πολιτικό τοπίο με, ων ουκ έστιν αριθμός, γυναίκες στην πρωθυπουργία, σε υπουργικές θέσεις, σε διεθνείς οργανισμούς κλπ. καταδεικνύουν την υποκρισία των υποχρεωτικών ποσοστώσεων, οι οποίες δεν είναι παρά μια ύπουλη προσπάθεια πλήρους εξισώσεως των φύλων και εξαλείψεως κάθε φυσικής διαφοράς. Όσοι το κάνουν μισούν το ίδιο άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να έχουν την φυσική συμπεριφορά και στάση ζωής που τους προσδίδει το φύλο τους.

  • Την σχεδόν υποχρεωτική εκπαίδευση στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών προκειμένου να “ξεριζώσουν” τον ρατσισμό/σεξισμό από τον οποίο προφανώς “πάσχουν”, όντες λευκοί ετεροφυλόφιλοι άνδρες, με μεθόδους και εργαλεία αξιολογήσεως που δεν έχουν την ελάχιστη επιστημονική βάση ενώ παραβιάζουν θεμελιώδη δικαιώματα.
  • Τον εξαναγκασμό των ακαδημαϊκών να αποδείξουν την ηθική τους καθαρότητα και την δέσμευσή τους στο δήθεν προοδευτικό τρίπτυχο EIT: equality-inclusivity-diversity, ως προϋπόθεση δημοσίων χρηματοδοτήσεων, αποτελεί ξεκάθαρη διάβρωση και ξεδιάντροπη αλλοίωση των αληθώς επιστημονικών κριτηρίων και της ελεύθερης επιστημονικής σκέψεως και δράσεως. Το ίδιο ακριβώς προωθείται και ως προϋπόθεση ιδιωτικών χρηματοδοτήσεων, μέσω των κριτηρίων ESG: environment -society -governance, δηλαδή περιβαλλοντική προστασία, κοινωνική εταιρική ευθύνη και εταιρική διακυβέρνηση.
  • Την κατάργηση της ακαδημαϊκής ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών ως μέσου προαγωγής της γνώσεως, δεδομένου ότι τα ΑΕΙ αποτελούν το σατανικό λίκνο αυτής της ιδεολογίας, εντός των οποίων -ή των περισσοτέρων εξ αυτών- η αντίθετη άποψη και η υπεράσπιση της επιστήμης έναντι της “προοδευτικής” μανίας αποτελούν πλέον σχεδόν απαγορευμένες δραστηριότητες.
  • Τον πλήρη επαγγελματικό αποκλεισμό όσων εργαζομένων τολμούν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους σε αυτό το καταστροφικό κλίμα.

Political correctness: the UK v the US | Financial Times

Ολοκληρωτισμός- παράνοια του δικαιωματισμού

Δυστυχώς, τα ανωτέρω είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Δεν θίξαμε καν τι συμβαίνει σε χώρους όπως η καλλιτεχνική παραγωγή, η δημοσιογραφία, οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες και ιδίως αυτές που διαχειρίζονται κοινωνικά δίκτυα κλπ. Δυστυχώς, όλα αυτά τα προωθεί -και τα επιβάλει, αργά αλλά σταθερά- και στην χώρα μας σύσσωμο το πολιτικό μας σύστημα, προεξαρχούσης της ψευτοφιλελεύθερης κυβερνήσεως Μητσοτάκη!

Ακόμη δυστυχέστερα, δεν υπάρχει σοβαρή αντίδραση, δεν υπάρχουν πνευματικοί ηγέτες να εμβολιάσουν την κοινωνία για να αντιμετωπίσει την πνευματική σύφιλη της πολιτικής ορθότητος, δεν υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες να αντισταθούν στον μεταμοντέρνο ναζισμό, στον νέο ολοκληρωτισμό, που αργά αλλά σταθερά μας μετατρέπει σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκεντρώσεως!

Πλέον, η τύχη μας είναι στα δικά μας χέρια, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Όποιος θέλει να παραμείνει ελεύθερος, όποιος θεωρεί την αξιοπρέπεια δικαίωμα, πρέπει να δίνει καθημερινό αγώνα ενάντια στον νέο ολοκληρωτισμό, στην παράνοια του δικαιωματισμού και στην προπαγάνδα του ψέματος, του εξισωτισμού και της στρεψόδικης (ψευδο)επιστήμης! Όσοι ζωντανοί…

primenews.pressDeath by political correctness. | Download Scientific Diagram

Back to top button