breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σας εkλιπαpώ αkoύστε με και διαβάστε πpoσεkτιkά τα παpαkάτω…

Διαβαστε….

Αληθειες λεμε….

 Έκθεση ΕΟΔΥ 22/6/2022 «….Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, (48.94%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και (51.06%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι….». Αγαπημένοι μου φίλοι. Σας εκλιπαρώ ακούστε με (διαβάστε) προσεκτικά τα παρακάτω….

1. Σας είπαν κάνετε το εμβόλιο για να αποκτήσετε ανοσία σε αυτόν τον ιό (όπως άλλωστε συνέβαινε με όλα τα εμβόλια μέχρι τώρα). Όταν κάποιος έκανε εμβόλιο φυματίωσης, αποκλειόταν στο μέλλον κάθε πιθανότητα να νοσήσει από φυματίωση.

– Διαπιστώσατε όμως, ότι παρά το εμβόλιο και αρρωστήσατε και μεταδώσατε τον ιό σε άλλους.

2. Σας είπαν τότε, ότι δεν αποκτάτε ανοσία, απλά περνάτε την νόσο ελαφριά. Μάλιστα διέδιδαν τα παπαγαλάκια τους, ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ανεμβολίαστους.

Τώρα ακούμε συχνά «νόσησα βαριά, αλλά ευτυχώς είχα κάνει το εμβόλιο και δεν πέθανα».

3. Σήμερα οι ίδιοι ομολογούν (ΕΟΔΥ) ότι στις εντατικές βρίσκονται 51% πλήρως εμβολιασμένοι και 49% μερικώς εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

Δεν ομολογούν τον αριθμό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ που είναι ευκολότατο να βρουν (Θεωρούν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει και τις 3 δόσεις).

Αν τον έλεγαν θα αποδεικνυόταν ότι νοσηλευόμενοι ανεμβολίαστοι είναι ελάχιστοι και θα κατέρρεε η προπαγάνδα για το μπόλι τους.

4. Ό αριθμός των θανάτων κατά το 1ο τρίμηνο του 2022 ήταν μεγαλύτερος κατά 20% για τον αντίστοιχο χρόνο, από τον μέσο όρο των τελευταίων 6 ετών (στατιστική υπηρεσία)

Η ξαφνικίτιδα είναι η νέα αιτία θανάτου, χωρίς κανένα αίτιο.

Καμία νεκροψία δεν θα δείξει ποτέ μάσκα, τεστ ή εμβόλιο.

Καλό ξύπνημα και αν δεν το καταφέρετε, καλό παράδεισο αδέλφια!        “ΑΝΤΙΦΟΒΟΣ”

 

 

πηγη

Back to top button