breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σκoτωσαv μισo εκατoμμύρpιo βρέφn…τo nξεpες;

 Η Αυτοκρατορία του ΑΙΜΑΤΟΣ: Όταν οι ΗΠΑ σκότωσαν μισό εκατομμύριο βρέφη!

Δεν ξεχνάμε και ας ΣΙΩΠΟΥΝ τα κανάλια.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που βάζει ΣΤΟΠ στην προπαγάνδα…

Μέχρι τα τέλη του 2002, η Αυτοκρατορία των διεθνιστών στις ΗΠΑ, που τώρα καταδικάζει την Ρωσία, η οποία απλά ξεκίνησε επιχείρηση στην Ουκρανία επειδή σφάζανε τους ρωσικούς πληθυσμούς οι ΝΑΖΙ και το ΝΑΤΟ ετοίμαζε να εγκαταστήσει όπλα, ήδη χτυπούσε τα τύμπανα ενός νέου πολέμου για να ”προστατέψει (δήθεν) τις ζωές Αμερικανών.”

Η λεγόμενη ”Επιχείρηση: Ελευθερία των Ιρακινών” ήταν η βίαιη κλιμάκωση μιας πολιτικής επιθετικότητας που περιελάμβανε τις διοικήσεις τόσο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικάνων.

Ο γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ υπό τον Πρόεδρο Johnson, ο Ramsey Clark, κατέγραψε τις συνέπειες των βομβαρδισμών και των κυρώσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ στη δεκαετία του ’90.

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανθρώπινη καταστροφή στην ιστορία, την οποία προσπαθούν να αποκρύψουν!

Η ζωή δεν επανήλθε ποτέ.

Ποιοι ήταν οι στόχοι εκείνης της εκστρατείας βομβαρδισμών; Ήταν ξεκάθαρα να καταστρέψουν τα μείζονα συστήματα υποστήριξης της ζωής, να κατεδαφίσουν την χώρα όπου η επιβίωση ήταν σκληρή και να την εμποδίσουν να επανέλθει.

Ακολούθησαν φυσικά κυρώσεις! Η χώρα ήταν ήδη αποδεκατισμένη, βομβαρδισμένη απ’ το 1991 κι όμως αυτές οι κυρώσεις που επιστρατεύτηκαν αφαίρεσαν τις ζωές μισού εκατομμυρίου βρεφών.

Μέχρι τη στιγμή που η Αυτοκρατορία αναγκάστηκε να υποχωρήσει απ’ το Ιράκ 4.486 Αμερικανοί άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων είχαν σκοτωθεί και 31.951 έμειναν ακρωτηριασμένοι. Για τον ιρακινό λαό ο φόρος αίματος ήταν μακράν χειρότερος. Σε μια χώρα μονάχα 25 εκατομμυρίων, 1 εκατομμύριο Ιρακινοί σκοτώθηκαν, 800.000 παιδιά έμειναν ορφανά, 1 στους 5 είτε σκοτώθηκε είτε τραυματίστηκε είτε εκτοπίστηκε και (εμφανίστηκαν) συγκλονιστικά ποσοστά καρκίνου από την στρατιωτική χρήση απαγορευμένου, ραδιενεργού, απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Και ποιο λαμπρό, δημοκρατικό μέλλον απέφερε στο Ιράκ η αμερικανική εισβολή; Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας ή ISIS.

Δείτε το βίντεο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη

Back to top button