breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα εμβoλια καταστρέφoυν τη φυσικn αvoσiα ! Διαβαστε…

Τελευταία ακούμε τους τηλεειδικούς να λένε πως είτε έχεις μολυνθεί απο Covid, είτε έχεις κάνεις το εμβόλιο, δεν έχεις ανοσία στις νέες παραλλαγές της omicron. 

 

Αυτό είναι ψευδές για να δικαιολογήσουν το άχρηστο εμβόλιο, η φυσική ανοσία σε μεγάλο βαθμό, προστατεύει απο όλες τις παραλλαγές. Αντιθέτως, το εμβόλιο που παρέχει μη ειδική ανοσία δεν είναι πλέον σε θέση να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις που μεταλλάσσονται. 

Οι υποστηρικτές του εμβολίου ισχυρίζονται επίσης ότι τα Τ-κύτταρα που δημιουργούνται από mRNA βοηθούν τους ανθρώπους να μην αρρωστήσουν βαριά με Covid… Το άρθρο του περιοδικού Science υποδηλώνει ότι αυτή η υποτιθέμενη προστασία είναι μύθος και τα χαμηλά ποσοστά θανάτου από την Omicron είναι απλώς ως αποτέλεσμα της γενικής έλλειψης λοιμογόνου δράσης της Omicron τόσο σε εμβολιασμένους όσο και σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Αν ωστόσο πάρουμε υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των κλινικών σε όλο το κόσμο, θα παρατηρήσουμε πως η omicron αρρωσταίνει πιο βαριά τους εμβολιασμένους και ειδικότερα τους πλήρως εμβολιασμένους με τρεις δόσεις.

Μετά την ένεση, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει την ικανότητα να παράγει μόνο έναν τύπο αντισώματος κορωνοϊού, όταν η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζονται πολλά διαφορετικά αντισώματα, που θα παράγονταν φυσικά από το σώμα χωρίς το εμβόλιο. Οι συνθετικές χημικές ουσίες mRNA (αγγελιοφόρος RNA), καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το αφήνουν εκτεθειμένο σε πολλές ασθένειες.

Το Science μας το λέει αυτό, σε εξαιρετικά έντεχνη γλώσσα, υποδηλώνοντας ότι είναι απλά ένα συστημικό περιοδικό, που ωστόσο θέλει να κρατήσει μια σοβαρότητα. Απέφυγε επίσης να συγκρίνει την ανοσοαποκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, κάτι που είναι τουλάχιστον προβληματικό.

«Δυστυχώς, δεν αποτελεί έκπληξη, ότι οι επιστήμονες δεν εξέτασαν τις ανοσολογικές αντιδράσεις οποιουδήποτε δεν εμβολιάστηκε – με ή χωρίς προηγούμενη μόλυνση», εξηγεί ο Berenson. Γιατί οι ερευνητές δεν συμπεριέλαβαν μη εμβολιασμένους ανθρώπους; 

Ίσως επειδή σχεδόν όλοι οι Βρετανοί ενήλικες είναι πλήρως εμβολιασμένοι, έτσι οι συγγραφείς ήθελαν να επικεντρωθούν στους κινδύνους που ενέχει η Omicron στα εμβολιασμένα άτομα… Ή ίσως επειδή ανησυχούσαν για το τι θα έβρισκαν αν συνέκριναν απευθείας τις δύο ομάδες»

 

πηγη

Back to top button