breaking newsΕλλάδα

Ο γιος του Τ.Σόρος μας εγκαλεί για τον φράχτη στον Έβρο – Θέλει να μην υπάρχει εμπόδιο για τους μετανάστες

Παραινέσεις προς τη χώρα μας να… βοηθήσει τους μετανάστες, αντί να υψώνει τοίχους, έκανε μέσω Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλει στα Βαλκάνια μια δικαιωματιστική ατζέντα, στην οποία οι μετανάστες έχουν… ξεχωριστό ρόλο!

Ο κολλητός του Έντι Ράμα, Αλεξάντερ Σόρος (αγκαλιά στην κεντρική φωτό!), που πρόσφατα έκανε τις διακοπές του στην Αλβανία, προφανώς υποστηρίζει τη στάση του Αλβανού πρωθυπουργού, που θέλει να εγκαταστήσει χιλιάδες μουσουλμάνους Αφγανούς στη χώρα του και θέλει το ίδιο να κάνει και η Ελλάδα.

Ο υιός Σόρος ενοχλήθηκε από άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», που αναφερόταν στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της ασφάλειας των συνόρων μας στον Έβρο και, παραθέτοντάς το, τόνισε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερους τοίχους και να υποχωρεί σε πανικό. Θα έπρεπε να κάνει αποφασιστικά βήματα για να βοηθά τους μετανάστες».

Με απλά λόγια, δηλαδή, ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

pronews

Back to top button