Ελλάδα

Aλβαvoς απειλεi με τσεκoύρι αστυvoμικoύς και αυτoi δεν εxoυν τo δικαiωμα να πυρoβoλnσoυv….

Αλβανος, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε προκαλέσει τρόμο στους περίοικους, οι οποίοι τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής κραδαίνοντας το τσεκούρι στα χέρια.

Το πρώτο Σχολείο Εκπαιδευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) ολοκληρώθηκε

Σύμφωνο με πληροφορίες του Law&Order ο Αλβανος, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε ίσα άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Σε διάστημα 4′ αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν φτάνουν στο σημείο και τον περικυκλώνουν.

Οι αστυνομικοί τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.


Μάλιστα, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του L&O ο Αλβανος προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά, ενδεχομένως και θανάσιμα, καταφέρνουν να τον κινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

Αν ηταν σε αλλη χωρα ο Αλβανος δεν θα ζουσε….

Στο Ελλαντα των Μητσοτακηδων ομως, αν ο Αστυνομικος χρησιμοποιησει το οπλο του, εστω κι αν κινδυνευει η ζωη του παει φυλακη !πηγη

Back to top button