Ελλάδα

Aρπαξε παλι κoρωvαιo ο πλnρως εμβoλιασμεvoς και υπερμαxoς τωv εμβoλiων lερωvυμoς ! ! !

Ποιος ο λογος εμβολιασμου;

Απο τιποτα δεν σε προφυλασσει το εμβολιο….

Εκτος….

Απο τις δωρεαν παρενεργειες τιποτα αλλο δεν σου παρεχει…

Θετικός λοιπον, στη νόσο Covid-19 διαγνώστηκε για μια ακόμη φορά σήμερα το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του, στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνο έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών, αλλά παραμένει υπέρμαχος του εμβολιασμού.

Ο κ. Ιερώνυμος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό και στις 16 Νοεμβρίου 2020, μετά από τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Δύο ημέρες μετά ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύθηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Τελικά, περίπου 15 ημέρες μετά, ο Αρχιεπίσκοπος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του όπου και ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, την οποία πρότειναν οι θεράποντες ιατροί.πηγη

Back to top button