Ελλάδα

Nέα έκρnξn κoρωvαϊoύ το Φθιvoπωρo απo τoυς… εμβoλιασμέvoυς ! ! !

Ένα ακόμα εκρηκτικό κύμα κορωνοϊού έρχεται το φθινόπωρο 2022 και θα προκληθεί από τους εμβολιασμένους για Covid….

Αυτό προκύπτει από τη συζήτηση, που είχαν ο Δρ. Tο Μπρον μέλος του Εθνικού Συμβουλίου αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και διαχείρισης εκτάκτων αναγκών των ΗΠΑ, με τον Δρ. Μπράιαν Άρντις, ειδικό σε θέματα Covid.

Εκτιμάται, πως το ερχόμενο φθινόπωρο θα έχουμε μια νέα αναζωπύρωση του κορωνοϊού και αυτή τη φορά, θα προκληθεί είτε άμεσα είτε έμμεσα από τους εμβολιασμένους.

Μάλιστα θεωρείται πολύ πιθανή η επιβολή ενός νέου lockdown ως αποτέλεσμα της νέας επιδημίας. Σύμφωνα με τον podcaster Στίβεν Μπεν-Nουν που επικαλείται πληροφορίες από το αμερικανικό Πεντάγωνο, δεν έχει σημασία σε πόσα εμβόλια θα υποβληθούν οι άνθρωποι, θα εξακολουθήσουν να μολύνονται επειδή το εμβόλιο είναι εξαρχής βλαπτικό και αναποτελεσματικό.

Το επόμενο πανδημικό κύμα θα σχετίζεται με το εμβόλιο και θα περιλαμβάνει όλους τους ιούς και τα βακτήρια.

Εξασθενημένο ανοσοποιητικό

Το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασμένων ατόμων είναι εξασθενημένο και επιτρέπει την ευδοκίμηση των ιών.

Ο SARS-CoV-2 και οι πρωτεΐνες ακίδας είναι το πρώτο στάδιο μιας επίθεσης Ο Μπρον τόνισε ότι ο SARS-CoV-2 και οι πρωτεΐνες ακίδας είναι μόνο το πρώτο στάδιο μίας επίθεσης.

Ονόμασε επίσης τον SARS-CoV-2 με τις πρωτεΐνες του μαζί με τα εμβόλια διπλή βόμβα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.

Ο ειδικός στη διαχείριση εκτάκτων αναγκών εξήγησε ότι για να έχει πραγματικά την πλήρη επίδρασή της η διπλή βόμβα Covid – εμβόλια στον πλανήτη, πρέπει να ακολουθηθεί από άλλα στοιχεία, όπως άλλοι ιοί που θα προκαλέσουν στη συνέχεια την έκρηξη που θα φέρει τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων.

Σύμφωνα με τον Μπρον, ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο τα εμβόλια κατά του Covid θα αποτυγχάνουν πάντα είναι επειδή δεν μπορείτε να δημιουργηθεί ένα σκεύασμα κατά ενός ιού που ταιριάζει απόλυτα με τα τρόφιμα, καθώς θα προκαλέσει αυτοάνοσες και φλεγμονώδεις ασθένειες, καθώς και καρκίνους.


πηγη

Back to top button