Ελλάδα

Oλoι τις δέρvoυμε τις γυvαiκες μας, ας μnv κρυβoμαστε πiσω απo τo δάxτυλo μας λεει o μoυσoυλμαvoς…

Πολυπολιτισμος….

Διαβαστε…

Και τα λεμε μετα…

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και με εντάσεις μέσα στη δικαστική αίθουσα ολοκληρώθηκε χθες μετά από σχεδόν δέκα ώρες, η δίκη σε πρώτο βαθμό του 31χρονου Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας (με έξι ψήφους υπέρ και έναν κατά) επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον συζυγοκτόνο, ο οποίος θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Η εξωφρενική κατάθεση

Μια από τις στιγμές πάντως που εξόργισαν και το προεδρείο και το ακροατήριο του δικαστηρίου προήλθε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός θείου του 31χρονου δολοφόνου, ο οποίος έδερνε συστηματικά την Τζεβριέ και ένας από τους ξυλοδαρμούς την οδήγησε στο θάνατο.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο συγκεκριμένος κύριος είπε προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρείου:

«Όλοι τις δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας … Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε αλλά εννοείται ότι τις δέρνουμε»!

Θυμίζουμε ότι η νεαρή γυναίκα εξέπνευσε στις 9 Δεκεμβρίου του 2021 στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, τέσσερις μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο σύζυγο της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καθυστέρηση, καθώς ο κατηγορούμενος αφού την χτύπησε ισχυρίστηκε ότι η 29χρονη έπεσε από την σκάλα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Τζεβριέ έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά.

Τα χτυπήματα που της κατάφερε ο σύζυγός της ήταν τόσο σοβαρά που προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος και όπως έλεγαν οι γιατροί, ούτε θύματα τροχαίου δεν είχαν τόσο σφοδρά τραύματα.

πηγη

Back to top button