breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Oι θάvατoι εμβoλιασμεvωv παιδιώv και εφnβωv, αυξάvovται απελπιστιkα….

Εμβολιασμένα παιδιά χάνουν τη ζωή τους ή παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα υγείας κι οι γονείς τους στον κόσμο τους…

 

Εχουμε, κυριολεκτικά, χάσει το μέτρημα… Εκατοντάδες παιδιά παγκοσμίως χάνουν τη ζωή τους ή αποκτούν σοβαρά προβλήματα υγείας, διότι οι γονείς τους είχαν τη… «φαεινή ιδέα» να τα βελονιάσουν με τα «εμβόλια» του θανάτου.

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής από το Γυμνό Ευβοίας, είναι το πιο πρόσφατο (γνωστό) θύμα. Το παιδί έχασε τη ζωή του μέσα στο αγαπημένο του γήπεδο και οι ιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή παρά τα… 32 (!!!!) φάρμακα που του χορήγησαν.

Το τελευταίο γνωστό θύμα στο διεθνή χώρο, είναι η αθλήτρια του υγρού στίβου Ανίτα Αλβαρεζ, η οποία έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Η κοπέλα σώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή από την προπονήτριά της.

Αν σκεφτούμε ότι οι 138 θάνατοι παιδιών κι εφήβων για το 2022 προέρχονται από τα μέχρι τώρα στοιχεία 6 μηνών, αναμένεται ο τελικός αριθμός να είναι τουλάχιστον διπλάσιος (276) μέχρι τέλος του χρόνου. Δε θα τολμήσω καν να κάνω πρόγνωση για το 2023, καθώς αναμένεται (κατ’ αναλογία) τα ποσοστά να τριπλασιαστούν.

Οι ίδιοι οι (φονιάδες) ιατροί που επιβάλλουν τις επιταγές της Big Pharma, τώρα παριστάνουν τους ανήξερους. Πληρώνονται αδρά για να «βγάζουν λάδι» τους χρηματοδότες τους. Και κάνουν πολύ καλή δουλειά, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι γονείς (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αθωώνουν την Big Pharma.

Στην ουσία είναι μια προσπάθεια αυτοαπενοχοποίησης του εαυτού τους. Αυτοί οι γονείς, ξέρουν ότι είναι φονιάδες. Ξέρουν ότι δολοφόνησαν τα παιδιά τους. Αν παραδεχτούν ότι φταίνε τα «εμβόλια» του θανάτου, αυτόματα παραδέχονται και τη δική τους ενοχή. Κι αυτόματα παραδέχονται ότι εμείς οι «συνομωσιολόγοι» και «ψεκασμένοι» είχαμε ανέκαθεν δίκιο. Ο εγωισμός τους νικάει την αγάπη τους για τα παιδιά τους.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε «αγάπη» την εν ψυχρώ δολοφονία ενός παιδιού. Οταν οι αποφάσεις ενός γονιού θέτουν σε κίνδυνο ένα παιδί, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για αγάπη.

Ξέρω ότι θ’ ακουστώ πολύ σκληρός. Κάποιοι ίσως πουν ότι είμαι και άδικος. Ως γονέας όμως, θα γράψω το εξής σκληρό:

Θεωρώ ότι αυτοί οι «γονείς» απλώς… «ξεφορτώθηκαν» τα παιδιά τους.

Και θα στηρίξω τη θέση μου:

Ενας γονέας ΟΦΕΙΛΕΙ να μεριμνά για την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού του. Οταν εμφανίζεται ένα φάρμακο (φάρμακο= δηλητήριο /αρχ. ελληνική), δε γίνεται να του το χορηγήσει χωρίς να το μελετήσει. Αν το κάνει είναι δολοφόνος.

Αυτό ακριβώς έγινε! Χορήγησαν στα παιδιά τους φάρμακα για τα οποία είχαν πλήρη άγνοια. Ακόμα κι όταν κάποιοι σαν εμάς και τόσους άλλους συναδέλφους σε ιστολόγια προβάλαμε εύλογες και εμπεριστατωμένες αντιρρήσεις, εκείνοι προτίμησαν τις αοριστολογίες του Τσιόδρα, του Χαρδαλιά, του Κικίλια, του Βασιλακόπουλου, της Παγώνη, του Πλεύρη, του Μαγιορκίνη, του Ευαγγελάτου, του Πορτοσάλτε και των άλλων δημοσιοκάφρων της λίστας Πέτσα. Αρνήθηκαν τη βραβευμένη με Oscar επιστήμη του Dr. Luc Montagnier και των καταξιωμένων παγκόσμιων ιατρών κι επιστημόνων για να ακολουθήσουν πιστά την προπαγάνδα των κομπογιαννιτών που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.

Στον εαυτό τους ας έκαναν ό,τι ήθελαν. Στα παιδιά όμως όχι! Στα παιδιά τους όφειλαν να είναι πολύ πιο προσεκτικοί. Κι αφού δεν ήταν… τα «ξεφορτώθηκαν».

Αυτή είναι η δική μου θέση ως γονέας και δε ζητάω από κανέναν να την ενστερνιστεί. Εγώ απλώς καταγράφω τις σκέψεις μου…

 

 

πηγη

Back to top button