Διεθνή

Η Αποδικωποίηση του σεκταρισμού της Υγειονομικοκρατίας/ Ένας απίστευτος συγκρητισμός: ένα αμάλγαμα από Υγειονομικό Ιράν (απαγόρευση πάρτυ,αλκοόλ, φερετζές κ.α) και….. Λατρεία της αρχαιεολληνικής Θεότητας Υγείας!!!! Σεκταρισμός…..Καλή επιστροφή στην πραγματικότητα!!

΄Ένας απίστευτος συγκρητισμός ένα αμάλγαμα αχταρμάς από Υγειονομικό Ιράν και λατρεία της Θεότητας Υγείας..ένα μιξτ σκοταδιστικής θεοκρατίας και υγειονομικοκρατίας.. Απαγόρευση των πάρτυ της νεολαίας που χλευαστικά τα ονομάζουν κορωνοπάρτυ,απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ σε δημόσιους χώρους σε Αγγλία,Γαλλία και αλλού εδώ ημιαπαγόρευση, μάλλον θ΄απαγορεύσουν και το χοιρινό όπως έκαναν στις σχολικές καντίνες και πάλι οι πρωτοπόροι Γάλλοι….Ενδυματολογικοί κανόνες με υποχρεωτικό υγειονομικό φερετζέ σε λίγο και υγειονομική μπούργκα σε δημόσιους χώρους….Για μη σκανδαλισμό υιοθετείται προαιρετικό σε πρώτη φάση το πλαστικό γάντι…..Νέοι ηθικοί κανόνες και πρότυπα. Υγειονομικίστικος πουριτανισμός...Στις δε εκκλησίες λατρεύουν πλέον την Θεά Υγεία αρχαιοελληνική Θεότητα τηρώντας όλα τα απαραίτητα για την περίσταση, μάσκα, τζελ, άβατον για ακάθαρτους μολυσμένους παλαιόπιστους αμασκοφόρετους κλπ αναρχικά στοιχεία…(Βασανίστηκα αλλά το βρήκα λέω δεν μπορεί κάποιον άλλον Θεό πιστεύουν το ψαξα από εδώ το ψαξα από εκεί νομίζω ότι τελικά έπεσα μέσα την Θεότητα Υγεία, αναχρονισμός όχι καθόλου πλην 2500 χρόνια πίσω.Έκανα τον εξής συνειρμό λέω ως κι ο Ροβεσπιέρος όταν κατάργησε τη θρησκεία τίμησε τον Ορθό Λόγο εκτός του ότι είναι λάτρεις της Παραφροσύνης είναι σίγουρο πρωτίστως ότι είναι προσήλυτοι της Θεότητας Υγείας την .. ξέθαψαν για να την κακοποιήσουν ήδη την έκαναν φόβητρο σκιάχτρο μια ακόμη νεοελληνική βαρβαρότητα )

Οι Ιταλοί γράφουν για το εμβόλιο ”το 8ο μυστήριο της νέας Θεραπευτικής Θρησκείας, η πίστη της σωτηρίας του σώματος”.Ο Νετανιάχου μίλησε για το θαύμα της Pfizer ο Ελπιδοφόρος για τη θεία χάρη των εμβολίων της και ο δικός μας Για τον Άγιο Βασίλη που φέτος, θα έχει στο σάκο του εμβόλια ουσιαστικά παίζοντας επαναλήψεις Τραμπ ενώ ως Πατέρας της Υγιεινής Φιλοκαλίας διόρθωσε και τον Χριστό λέγοντας ”το εμβόλιο ελευθερώσει υμάς”…..

Υγειονομικός φονταμενταλισμός, εξτρεμισμός. Κάθε σέκτα διακρίνεται για το φανατισμό της. Είναι έτοιμοι να λιθοβολήσουν να φυλακίσουν να δολοφονήσουν όποιον παραβιάσει τα μέτρα υγειονομικής Ηθικής ( και όπως κάθε παραθρησκεία έχει κανόνες που τα είπανε πρωτόκολλά) όποιον αμφισβητήσει έστω τα Νέα Δόγματα, τις απαγορευμένες ζώνες και περιοχές …..Όσοι διαφοροποιούνται θεωρούνται αιρετικοί και υποβάλλονται σε ταπεινώσεις εκβιασμούς διώξεις παντός τύπου. Απειλούν με κοινωνικό εξοστρακισμό τους αντιφρονούντες… Στο πυρ το εξόριστον..

Οι σέκτες επίσης επειδή στερούνται εσωτερικής αλήθειας δίνουν μεγάλη αξία στα εξωτερικά στοιχεία μιας πίστης που τα φετιχοποιούν και κατέχουν θέση αλήθειας.….έτσι και σήμερα σε κρίνουν από τα κράσπεδα της μάσκας οι Φαρισαίοι!!!!!!!!!!από τα φυλαχτά της μάσκας που κρέμονται δυο δυο σαν σκόρδα από τη μούρη μην τους ”ματιάξουμε”!!!! Από το φουστάνι που αν ήταν 2 πόντους πιο κοντό σου βγαζαν το όνομα στην απουσία μάσκας ως το μέγιστο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας….γιατί δεν σέβεσαι τον πλησίον σου.. ποιός πλησίον που δεν υπάρχει πλέον πλησίον λόγω μέτρου κοινωνικής απόστασης.…..

Άλλο χαρακτηριστικό κάθε σέκτας είναι η τρομερή αλληλεγγύη και οι δυνατοί δεσμοί που αναπτύσσονται μεταξύ των μελών λόγω ανασφάλειας που είναι συνέπεια του μη βιώματος…Έτσι και οι νεο-υγιειονοθεοποιητές δείχνουν συσπείρωση…

Η σέκτα επίσης ως πλάνη μην έχοντας κανένα πνευματικό βίωμα με το θείο στην αυθεντική του διάσταση επινοεί έναν γκουρού επίγειο θεό προσωποποίηση του Θεού βικάριο επί θεών και ζώντων για να έχουν έστω με κάποιον μια επιβεβαίωση της πίστης τους μια ενσάρκωση ένα Αβατάρ… Σήμερα οι αρχηγοί κρατών έγιναν τ΄Αβατάρ της Θεότητας Υγείας!!!!Είναι ένας πολιτικοθρησκευτικός σεκταρισμός..

Το να μπεις στο τριπ της πλάνης είναι πολύ εύκολο αρκεί να παραμερίσεις την συνείδηση που σου βαράει συνεχή αλάρμ, γιατί σ΄ελκύει το να ζήσεις το διαφορετικό αυτό που σήμερα μας λανσάρουν ως ”πρωτόγνωρο”. Η γέννηση μιας σέκτας στηρίζεται σε αυτό εγείρει το επαναστατικό σύνδρομο που λάθρα εκτονώνεται σε μια δοξασία…Τρέφεται ο εγωισμός είναι μια άσκηση αυτοικανοποίησης ζεις κάτι άλλο πέρα από το κατεστημένο θρησκευτικό πολιτικό κοινωνικό κλπ είναι μια απομάκρυνση ώσπου εξαφανίζεσαι στο βάθος ….. αυτής της νέας ερημοποίησης… Τους έλκει ένας ασκητισμός σε τεχνητές ερήμους ένας αναχωρητισμός εντός της ερήμου πόλεως.

Ο μοναχισμός αναπτύχθηκε ως ρεύμα όταν εξέλειψαν τα μαρτύρια κι οι διωγμοί αυτός ο σύγχρονος υγιεινίστικος αναχωρητισμός αναπτύχθηκε στη Δύση καθώς Ανατολή Αφρική και Ασία δεν πολυνοιάζονται γιατί η ζωή και το βιοτικό επίπεδο, η ευμάρεια έφτασαν σε τέτοιο βαθμό ασφάλειας που οι πολίτες αναζητούν το μαρτύριο τον αυτοβασανισμό να παίξουν τον survivor σ’ ένα περιβάλλον τεχνικής δυσκολίας….Αυτό ζούμε…

Οι σέκτες εξαγοράζουν..δίνουν με τη σέσουλα λεφτά αρκεί να εξομοιωθείς….Γι αυτό σου λέει πάρε επιδόματα, αποζημειώσεις και κράτα το μαγαζί σου κλειστό τήρησε το πρωτόκολλο τον κανονισμό..γιατί αυτό δεν είναι το Σύνταγμα μοιάζει περισσότερο με καταστατικό Σωματείου μη γνωστής παραθρησκείας….

Οι σέκτες έχουν μια ψύχωση με την αυτο-αλήθεια, την αυτοπραγμάτωση (π.χ Αυτοί είναι οι αληθινοί πολίτες που σκέπτονται τον πλησίον) οι αληθινοί ανθρωπιστές οι αληθινοί γιατροί, οι αληθινοί εκπαιδευτικοί, οι αληθινοί ευσυνείδητοι εργαζόμενοι…..δηλ. οι εμβολιασμένοι και συγχρόνως μια έπαρση του τύπου όλοι οι άλλοι είναι μιάσματα κατώτεροι αδαείς του τύπου δεν γνώρισαν την αλήθεια κ.α

Υπάρχει επιστροφή από τη σέκτα. Ναι κυρίως τον πρώτο καιρό όσο παγιώνεις θέσεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται….Υπάρχει επιστροφή αλλά είναι αιματηρή πάντως χίλιες φορές να την επιλέξουμε σαν κοινωνία…..Η επανασύνδεση με τον εαυτό σου την στιγμή που πάγωσε ο χρόνος ξεκινάς από εκεί που είχες μείνει ακριβώς από εκεί όταν πρωτομπήκες να ζήσεις το ”πρωτόγνωρο”!!!

Καλή επιστροφή στην πραγματικότητα

dimpenews.com

Back to top button