breaking newsΔιεθνή

Φρίκη στη Γιούτα: Γονείς βίαζαν το ανήλικο παιδί τους – «Είναι πιο ασφαλές από το σεξ με αγνώστους»

Ο πατριός κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο εκείνος και η μητέρα της έμαθαν ότι ήθελε να συναντήσει και να κάνει σεξ με αγνώστους

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας 15χρονης από τη μητέρα και τον πατριό της για πάνω από έναν χρόνο. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα των αρρώστων ορέξεων των γονιών της στη Γιούτα. Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Πέμπτη στο Πρόβο της Γιούτα, αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση της ανήλικης, που είπε ότι τη βίαζαν τον τελευταίο ενάμιση -περίπου- χρόνο.

Η μητέρα και ο θετός πατέρας της έφηβης, και οι δύο στα 30 τους, την πλησίασαν «με την ιδέα να έχουν μαζί σεξουαλικές εμπειρίες», λέγοντας ότι το σεξ μαζί τους ήταν «πιο ασφαλές για εκείνη από το σεξ με αγνώστους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Το ζευγάρι κατηγορείται για βίαιο σοδομισμό, βίαιη σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό με αντικείμενο, ενώ σημειώνεται πως η έφηβη, η μητέρα της και ο πατριός της δεν κατονομάστηκαν, προκειμένου να προστατευθεί η ταυτότητα του φερόμενου θύματος, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «people».

Τι είπαν οι «γονείς»

Ο πατριός κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο εκείνος και η μητέρα της έμαθαν πως το θύμα «ήθελε να κάνει σεξ με αγνώστους που συνάντησε στο διαδίκτυο». Όπως υποστήριξε, ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν ότι το να διδάξουν στο θύμα για το σεξ με σεξουαλικές πράξεις που θα έκαναν μαζί της (μιλάμε πάντα για την ανήλικη κόρη της μητέρας) θα ήταν πιο ασφαλές για εκείνη από το να κάνει σεξ με αγνώστους.

Επιπλέον, ο πατριός φέρεται να είπε στις Αρχές ότι αυτός και η μητέρα του κοριτσιού αγόρασαν σεξουαλικά παιχνίδια για τη 15χρονη, τα οποία της έδειξαν πώς να χρησιμοποιεί και έκαναν ντους μαζί της. Από την πλευρά της, και η μητέρα παραδέχτηκε τις αρρωστημένες πράξεις της στην Αστυνομία, καθώς είπε πως έκανε σεξουαλικές πράξεις με τον σύζυγό της και την κόρη της.

Το ζευγάρι έχει άλλα τέσσερα παιδιά μαζί, αλλά δεν είναι σαφές, εάν έχουν επίσης κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους γονείς-τέρατα.

PrimeNews.

Back to top button